- Konu Yazar
Baştan şikayetvar internet adresine yaşadığınız sorunu ayrıntılı olarak kanıtları ile yazın ve sorun çözülmezse hakkınızı Tüketici Hakları Mahkemesi'nde arayacağınızı söyleyin.Bu belki işleri hızlandırmaya yardımcı olur.
Yazdım tabiki.. 4 günde canlı destekle konuştum.herseferinde sizi arayacağız dediler Ama inanın ipine bile takan olmadı.ne arama ne mesaj ne mail.. Şikayetvar da 5 tane soru sordum cevabınızı bekliyorum dedim,alakasız klişe bir cevap yazdılar o kadar. Yeniden yazdım bi daha dönüş bile olmadı.
Daha önce gittigidiyordan bişey aldım. Kargoladılar ama kargo bana gelmedi,teslim almadım yani. Süre dolmadan defalarca yazmama rağmen otomatik onayla parayı satıcıya aktardılar. Bana da bir bardak su düştü..
Yani benim bu konudaki işi ayrı tutuyorum ama,dolandırıcıya hem kargo hem bu siteler müthiş çanak tutuyorlar.
Ben saat almışım mesela 500 liraya kapıda ödemeli.. Kargocu parayı almadan kutuyı vermiyorki içindeki salatalığı görelim. Kardeşim açtır bana kargoyu,içinden salatalık çıkarsa 10-15 neyse kargoyu ödeyeyim,neden 500 lira sokmalarına izin veriyor,yardım ve yataklık ediyorsun?