Güncel tutalım MZ'cileeeerr:bounce:
bende hem mz hemde jawa olduguna ğöre yakıtını en iyi ben bilirim galiba mz 1 lt 32 km jawa ise bir litleyle 20 km ğidiyor jawanın çift silindirli oluşu yakıtını cok etkiliyor
bende hem mz hemde jawa olduguna ğöre yakıtını en iyi ben bilirim galiba mz 1 lt 32 km jawa ise bir litleyle 20 km ğidiyor jawanın çift silindirli oluşu yakıtını cok etkiliyor
Bence de bir yanlışlık var... Dediğin verilere göre mobiletle aynı yakıyor olması lazım.. 50 cc nerde 250 cc nerde?...
Jawa zaten 1 lt yle 20 km gitmez... Çift silindirlisini geçtim teki bile 250 lik 20 km gitmez....
Bende de hem jawa hemde mz vardı...En ekonomik ayarları olduğu halde verdiğin verilere yaklaşmazdı bile...:cat::cat:
mz motorlarda iki cesit karburator var benimki 93 model 90 model karburator taksam olurmu:mrgreen:
arkadaslar size bir kaç sorum olcak
1.mz ler hakkında kimileri az çok fazla yakar kimileride normalldir dior bunu bi ortalaması yok mu yani bir depo benzin ile kaç km gider? deposu 18 lt ?
2.mz almayı düşünüyorsak hangi modeller daha iyidir (yıl olarak)
3.mz durmadan en fazla kaç km gidebiliyor
yardımcı olursanız sevinirim bende baska bi arkadasa yardımcı olacagım sizin cevaplarınızla simdiden tesekkürler
Abi motorun boğuktur senin o patlama olayı motor boğulup avans ayarı kaçtığında meydana gelebilir.yapacağın işlem:arkadaslar benim mz calistirmak icin mars koluna basiyorum calismiyor eksoz tabanca gibi patliyor bujiye baktim yaglama falan yapmiyor birde sok dugmesi var ne ise yariyor eloktronik ateslememi iyi yoksa normal platinlimi iyi eloktronik atesleme nedir bilgisi olan arkadas varmi selamlar
arkadaslar benim mz calistirmak icin mars koluna basiyorum calismiyor eksoz tabanca gibi patliyor bujiye baktim yaglama falan yapmiyor birde sok dugmesi var ne ise yariyor eloktronik ateslememi iyi yoksa normal platinlimi iyi eloktronik atesleme nedir bilgisi olan arkadas varmi selamlar
Arkadaşlar. Aranızda 301 FUN kullanan var mı?