mz 251 mi daha hızlı rx 135 mi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
iki motoru da kullandım mz geçiyor beyler.

Gel de anlat burdakilere..... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Efsane nin kelime anlamı olmayan bir kahramanın olmayan olayları gerçekleştirmesi.....

Rx efsane..Doğrudur arkadaşlar... :cat::cat::cat:

Gidip 1 tane 301 Fun aldıracaksınız haaaaaa............ :bounce::bounce::bounce:

rx 135 bir efsanedir belkide öyle bi motor bi daha piyasaya düşmeyecek ama ben mz lere de farklı bakmıyorum hiç yabana atılacak motor değil mz ben nesil olarak bu iki makineyi geçtiğime üzülüyorum fakat temiz bir alman mz ne rx tanır nede twister 250 ben oyumu mz e veriyorum ( ayrıca bu güne kadar aklıma hiç gelmedi hangisinin hızlı olduğu :D gerçek sonucu merakla bekliyorum)

arkadaşlar ben rx 135 acılımını bilmem ama mz 250cc-ybr 125cc kullanıyorum eyer rx 135-mz 250 arkasanıdan veya kapışması o gücte bi motora büyük bi anlamkatar nymiş isterim ki kendini bilen ve sahlıklı motoruoalan dürüstlükle iki arkadaş biraışma düzenlesin vidolada paylaşsınlar herkeze tşk

adana yapımı mz lerin karşısında hiçbir rx duramaz. sizin gördüğünüz dedğnz mz ler ölü mz.

Rx 135 daha hafif, lastikleri daha ince, vites oranı düşük ve haliyle kalkışta veya ilerde mz den daha hızlıdır.Bisiklet kıvamında roket de denilebilir.

Rx in 135 cc lik makinesi daha seri döner.Ufak hacimli motorların devir yükselmesi zaman olarak büyüklerden daha hızlıdır.Hafif malzeme daha hızlı hareket eder, birde iki zamanlıysa seyreyle gümbürtüyü.

İzmir İl Temsilcisi
Konu 2009da acılmıs sanırım coktan kararını vermıstır :) :cat:

Ikiside hemen hemen 150 - 160 km/h yapan motosikletler. Iddia havada kalmış. Piste çıkıp kapistirmak gerek. 3,5 jawa ikisinide yer :)

Mz bindim doğu alman gayet seri ve iyi uzar.Ama rx binmedim bilemem ,bu arada Runner 180 sp ikisinide ayıklar diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar