Mz 251 Hakkinda Görüşleriniz

Arkadaşlar MZ 251 almayı düşünüyorum.Görüşlerinizi alabilir miyim.Bi yerde kasası çok temiz görünen biraz modifiyeli MZ 251 var fiyat olarak 2300 ytl istiyor beyaz renk.Motorun sahibi motorda 301 motoru olduğunu söyledi.Motora bindim gerçekten hoşuma gitti.Sizce MZ' ler nasıl parça yönünden veya en çok sıkıntısı varsa nedir?Mz'i seçmemdeki neden biraz süratli ve seri bir motor ayrıca görüntüsüde fena değil.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden hepinize teşekkürler.

motor 97 model

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafından taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Moderatör: Makine **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
'13 Inazuma
walla arkadaş bende 93 model mz vardı 251.hatta imal yeri doğu almanyaydı:queen: hiç bakım yapmazdık garibim hiç bozulmadı hiç te bakıma ihtiyaç duymadı.mz ler iyidir hoştur güzeldir.fiyata gelince ben 93 modeli 1.5 milyara vermiştim seninkide normaldir herhelde...

ben bu filmi daha önce görmüştüm yıllar önce mz251 almıştım aldığım kişi ben bu motoru mahalle yarışlarında kullanıyorum kısa kalkışlar yapıyoruz onun için modifiye ettirdim 301 yaptım demişti

bende o yıllarda motordan hiç anlamıyordum gözüm kapalı almıştım piston yataklarını genişletmiş inan abartmıyorum ford taunus araba kadar benzin harcıyordu motorculara götürdüm ayarlarında filan mı proglem var diye hepside sat kurtul buna benzin yetiştiremezsin dedi

o yıllarda 250 milyona aldığım motoru 175 milyona satmıştımtam 2 ay uğraşmama rağmen alıcı bulamadım umarım yardımcı olmuşumdur..

benimde ilk motorum mz150 idi..dogu alman mali..muthis bi motordu..cok cefakar bi motordur kesinlikle yolda birakmaz..memnun kalirsin emin ol..cefakardir diyom..bi mz i onlarca cin motoruna degismem..hayirli olsun..

adamım mz 251 iyi guzelde senin alacagın motorla biraz fazla oynanmış heralde tamam motor seri ama yakıt tuketimide cabası + 2 zamanlı motorlar pek kalmadı piyasada artık yeni çıkan racing haricinde o paraya bulabilisen honda xl200 cross al daha iyi oda çok iyidir.

walla yiğen alcasen java alcen. hemide gara javaladan pek valla bizim hanım hemide bizim üç olanla torunları bindiriyon dağ bayır demiyo walla pek gidiyo geçenlede bizim tarlada manca galdırıyorduk usman ağa nın traktör bozuluvemiş valla davranıvedim bizim cavaya walla mancaları sürüdüm gittim banamısın demedi valla yiğen alcesen javadan şaşma neneyon mzi filen yalınız bizim emminin benzinliğe 500 ytl borç birikmiş bi ayda o da olcek gari...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak mz ler gercekten guzeldır ama motoruyla oynanmıs ıse tavsıye etmem

MZ de en tecrübelilerden biriyim 3 tane aldım eskittim sattım iyidir hoştur seri motordur ama eskidi artık onlar 2 zamanlı artı modifiye değildir O motor yağ pompası çabuk arıza yapar yağsız kalır motor sıkışır yada fazla zorlayınca motor sıkışır rektefeye gider silindir 251 mz de 68 numara 301 de 72 numaradır homlamayla 70 numaraya gelir ona uygun piston takılır çok güçlü olur fakat bu sefer üzerindeki karbürator yetersiz gelmeye başlar karbüratöre yeni emme memesi takılır durum düzelir biraz çok yakar sonuç olarak O motor alınmaz git Kymco 150 scooter al hem sağlam hem yeni hemde çok az yakar. Benden söylemesi Tecrübe Konuşuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar