Mynet mail adresi kullananlar Spamlarla başedebiliyormusunuz ?

Uzun zamandır mynet mail adresi kullanıyorum. Şu spamlarla başedemedim gitti. Hernekadar spam olarak işaretlesemde ertesi gün aynı adresten aynı mail geliyor. Özelliklede aynı mailler. Mynet kullanmaktan vazgeçmek üzereyim.

Benimle aynı sıkıntıları yaşayanlar varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mynet kullanma kurtul :)
Gmail'de spam olarak işartlemesen bile hangi mailin spam olduğunu bilip sen işaretlemeden spama atıyor.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bende kullanıyorum hicbi sıkıntısı yok. Çıkarken çıkış butonundan çıkmayı unutmayın.

2000 yılından beri kullanıyorum galiba. ilk zamanlar en başarılıtürkçe e posta sunucusuydu. sonra hotmail ve g mail türkçe olunca mynet belasından kurtuldum. güçlendiriciler, kampanyalar, abd den green cart çekilişi, abuk subuk teklifler neler neler. ilk yıllarda birine gıcık olursak onun mailini abuk subuk yerlere üye yaparak intikam alırdık. ben de aynı uygulamaya tabi olmuş olabilirm bilemiyorum. mynet hala aktif. lakin ayda yılda bir girip 150 200 spam silip geri çıkıyorum.

150-200 spam hergun gelıyor. Benım anlatmak ıstedıgımde bu. Spam olarak ısaretledıklerım ertesı gun yıne gelıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar