MV Agusta Turkiye yeni Distributoru GB Motobike oldu

Korlas Scrambler'ı Gispark'ta teste açtığında Mt07'ci tayfa(insan olanları tenzih ederim) gelip 10 dk içinde kırmıştı motorları. Şimdi Agusta'lar da teste açılacak. Umarım ilk günden pert etmezler motorları :)

bence yamaha ve honda ayarında olsa fiyatlar bu marka uçar gider türkiyede ben daha önce baktım bazı modellerine yahu hepsi harika dizayn görüntü güç hepsi var motorlarında tek merak ettiğim bu marka türkiyede mi böyle satış yapamıyor acaba avrupa satış rakamları ne durumda

Satış rakamlarını bilmiyorum da belki bunlar fiyatlar hakkında biraz fikir verir:

Yamaha

Mv Agusta

Özellikle şuradaki KTM duke 790'ın sıfır fyatına bakın(sanırım 5. ilan) Sonra en üstteki brutalenin fiyata

Görsel olarak harika bi marka adı üstünda sanat yapıolar valla.dragstar rosso modelinde iyi bi fiyat olucak dio gb bike.tabi ben alamıcam da 😄😄😄..bir de listede f4 yok hayır alacağımdan değilde .gariban merakı işte 😂😂😂

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Korlas Scrambler'ı Gispark'ta teste açtığında Mt07'ci tayfa(insan olanları tenzih ederim) gelip 10 dk içinde kırmıştı motorları. Şimdi Agusta'lar da teste açılacak. Umarım ilk günden pert etmezler motorları :)

Belki sorun "Mt07'ci tayfa" da değildir...

Bakın burada Brutale 800'ün test sürüşü esnasında vites kolu kopuyor:

e922612d46780c72f2c93a8c4e74339c.jpg

MV-Agusta-Superveloce-800-red-HD-wallpaper-2.jpg

şu superveloce 800 motoru getirsinler başka bir isteğim yok.gerçekten muhteşem ötesi bir tasarım tipine bitiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelince alabilicek misin :D pek ucuz bir model değil sadece canlı görsem yeter modundayız mv agustaya şuan bende dahil

Problem de orada... Herkes gormek istiyor ama alan yok.

Parasi olmayan parasi olunca almak istiyor...

Parasi olan alternatiflere yoneliyor...

Sonuc olarak MV Agusta satislari surunuyor...

Gerci o da bi Cinliyle anlasmis... Loncin miydi neydi... Bu Italyanlarin kaderi galiba Cinli ortakligi...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Problem de orada... Herkes gormek istiyor ama alan yok.

Parasi olmayan parasi olunca almak istiyor...

Parasi olan alternatiflere yoneliyor...

Sonuc olarak MV Agusta satislari surunuyor...

Gerci o da bi Cinliyle anlasmis... Loncin miydi neydi... Bu Italyanlarin kaderi galiba Cinli ortakligi...

Loncin BMW yapmıyor muydu? (Rotax'tan oraya kaydılar diye biliyorum...) Yani sadece İtalyan değil... :) :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Loncin BMW yapmıyor muydu? (Rotax'tan oraya kaydılar diye biliyorum...) Yani sadece İtalyan değil... :) :) :)

Dogrudur... Tum premium markalar icin ucuza motosiklet uretecek bir ortaklik Allah'in emri...

gelince alabilicek misin :D pek ucuz bir model değil sadece canlı görsem yeter modundayız mv agustaya şuan bende dahil

yok hocam bakıcıyım ben :) alabilirmiyim evet alırım ama bunun için motoru arabayı satıp üstüne kredi falan çekmeyi düşünmüyorum :cherry:
bu baya özel bir seri olarak biliyorum.normali f800 sanırım adını unuttum bu da aynı motorda böyle bir kıyafet tarz olayı.

yok hocam bakıcıyım ben :) alabilirmiyim evet alırım ama bunun için motoru arabayı satıp üstüne kredi falan çekmeyi düşünmüyorum :cherry:
bu baya özel bir seri olarak biliyorum.normali f800 sanırım adını unuttum bu da aynı motorda böyle bir kıyafet tarz olayı.

aynen öyle sınırlı sayıda üretilen bir motor :)

Birşeyi merak ettim, bu MV Agusta'ların geri-yan görüş için ayna yerine geri görüş kameralarının bağlı olduğu dijital bir ekran/sistem falan mı var motorda? Yoksa aynaları ayrı verip "nerenize isterseniz takın" mı demeye getiriyorlar.?!!:silent:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
20.000 TL'yi görünce hemen yarın "Dragster Rc-Kit Racing" alayım dedim. Meğer sattıkları motosiklet değil, karenajmış.

20.000 TL'yi görünce hemen yarın "Dragster Rc-Kit Racing" alayım dedim. Meğer sattıkları motosiklet değil, karenajmış.

Ben de lokantaya girmiş, menüde ucuz ne var diye bakan öğrenci gibi bi taradım listeyi uyguna ne var diye:mrgreen: Alacağım da yok hani:)

:) bu forumda neden hep linç kültürü var? 2021 model turismo veloce ye biniyorum ilk sahibiyim motosiklet harika.en ufak sorun yaşamadım. kronik problemi yok. bakımını yaptır ve bin. :) neden bu derece linç ettiniz anlamadım ama bence teknolojisine göre özlliklerine göre motorsiklet bence fiyatına göre gayet güze. bu arada turismo veloce lusso var ve telefondan ayarlanabilir elektronik amortisörleri elcik ısıtması çantaları vs vs full bir makina tek kötü yanı aynı cc deki motorlara göre bi tık fazla yakabiliyor o da makinaya sürekli asılmak istiyorsunuz o nedenle basınca da yakıyor hayvan. ben motorumu çok seviyorum ve çok da memnunum. ayrıca gb de 3 yıl sınırsız km garantisini veriyor. bence adamlar çok iyi çalıştılar ve markayı bir noktaya getirdiler. Yazdıklarım bir kullanıcı olarak gördüklerim ve sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabilirim.
Ankaradan herkese elamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar