Mutt hakkında.

merhaba,

geçenlerde bi konu daha açmıştım ama outdated gibi oldu yeni açmak istedim. krides'ta mutt'larda kampanya var, 130k gibi fiyatlara 250 cc modelleri veriyorlar. bu fiyatlara başka cafe racer olmadığı için kafamı çeliyor, üstüne kalan parayla da glamster gibi bir kask almak istiyorum bu motora yakışacak. ne düşünürsünüz bu marka hakkında?

ben fsr ve drk250 modelini çok beğendim.

fsr 250 cc, suzuki bloğu, 17 hp 18nm 135.000tl
drk 250 cc, cf moto bloğu, 26hp 22nm 175.000tl

aralarındaki bu güç farkı kayda değer bir fark yaratır mı bunu sormak istiyorum bir de?

teşekkürler şimdiden.

Motoru bilmediğimden birşey diyemem ancak 17 beygir ve 26 beygir arasında ciddi bir fark var.

Royal enfield'in bu tarz motorları ve kampanyaları var onlara da bakmanı tavsiye ederim.

Motoru bilmediğimden birşey diyemem ancak 17 beygir ve 26 beygir arasında ciddi bir fark var.

Royal enfield'in bu tarz motorları ve kampanyaları var onlara da bakmanı tavsiye ederim.
cevabınız için teşekkürler.

royal kampanyaları sona ermiş, kaçırdık maalesef. güç farkına o fiyat farkı değer mi sizce? iki motoru da epey beğeniyorum çünkü.

royal kampanyaları sona ermiş, kaçırdık maalesef. güç farkına o fiyat farkı değer mi sizce? iki motoru da epey beğeniyorum çünkü.
Hunter 350 için sarı sitede mantıklı olabilecek bir ilan var. 160000 yazmış. Pazarlık yapsan belki 150 bine bırakır. Bir gözden geçir derim.

Sadece beygir olarak yorumluyorum; 17 beygir otobanda ve biraz uzun mesafede yorucu olur kısa sürede cc yükseltmek istersiniz. diğeri sizi daha mutlu eder, cc yükseltme isteğinizi bir süre köreltecektir. ben 25 beygir ns200 ile 2000 km'lik turlara cıkıordum sıkıntısız. ilk motorum 15 beygir idi, 40 km yolda mola vermem gerekiyordu.

Hunter 350 için sarı sitede mantıklı olabilecek bir ilan var. 160000 yazmış. Pazarlık yapsan belki 150 bine bırakır. Bir gözden geçir derim.

3 hafta once 144'e satılıyordu şimdi herkes kar etme derdinde. cidden cok sacma bir politika yaptı firma. ama 150'ye bırakılırsa bence de alınır. Torku yüksek, beygir düşük ama hızlanması falan baya iyi motorun.

hunterı tip olarak pek beğenemiyorum maalesef ya. interceptor ve continental bütçeme uygun olsaydı kesin olarak alacağım motorlardı.
Sadece beygir olarak yorumluyorum; 17 beygir otobanda ve biraz uzun mesafede yorucu olur kısa sürede cc yükseltmek istersiniz. diğeri sizi daha mutlu eder, cc yükseltme isteğinizi bir süre köreltecektir. ben 25 beygir ns200 ile 2000 km'lik turlara cıkıordum sıkıntısız. ilk motorum 15 beygir idi, 40 km yolda mola vermem gerekiyordu.

3 hafta once 144'e satılıyordu şimdi herkes kar etme derdinde. cidden cok sacma bir politika yaptı firma. ama 150'ye bırakılırsa bence de alınır. Torku yüksek, beygir düşük ama hızlanması falan baya iyi motorun.
çok teşekkür ederim cevabınız için. sanırım 40bin tl farka değer bu güç farkı. gittiğimde bir daha pazarlık deneyeceğim ataşehire bakalım :) umarım üzmez motor.

Rica ederim. Belirttiğim gibi sadece beygir / güç olarak yorumladım.
Bir motorun başka özelliklerinin diğerine olan artısını eksisini bilmediğimden birşey diyemiyorum. Ancak malum ekonomik şartlar vs. artık yıllarca motor değiştiremediğimiz oluyor o nedenle en azından 120 130 da üzmeyecek motor almak önemli.

2 sene 15 beygir kullandım, heryere gittim ama çok yordu. 4 sene 25 beygir kullandım hiç üzmedi. bakalım şimdi 40 beygire geçtim o ne kadar idare edecek :)

hayırlı olsun simdiden. yedek parça / servis kısmını iyice araştırın, yoksa direk uzak durun. Varsa youtube yerli/yabancı incelemelerin izleyin derim =)

Muhtemelen ben Mutt'a güvenip alamazdım. Bu sınıfta bir motor alacaksam Husky Svartpilen ya da cb250r falan bakardım. Bu benim şahsi düşüncem.

Muhtemelen ben Mutt'a güvenip alamazdım. Bu sınıfta bir motor alacaksam Husky Svartpilen ya da cb250r falan bakardım. Bu benim şahsi düşüncem.
dediğiniz gibi cok daha mantıklı tercihler bence de hocam ama ben retro bakınıyorum ya. svartpilen modern geliyor cbr zaten. yuvarlak far olacak :)

Suzuki bloğu demek bana biraz pazarlama hilesi gibi geliyor. Ok Suzuki bloğunun birebir kopyası, klonu olabilir ama kullanılan malzeme kalitesi Suzuki seviyesinde olmayabilir, o zaman gol yeme şansımız artıyor. Ha motorların şekli şemali çok hoş, o ayrı konu.

Suzuki bloğu demek bana biraz pazarlama hilesi gibi geliyor. Ok Suzuki bloğunun birebir kopyası, klonu olabilir ama kullanılan malzeme kalitesi Suzuki seviyesinde olmayabilir, o zaman gol yeme şansımız artıyor. Ha motorların şekli şemali çok hoş, o ayrı konu.
abi merhaba, yabancı forumlarda redditlerde okuduğuma göre 10 yıllık sözleşme yapmışlar suzukiyle, orjinal bloğu alıyorlarmış diyorlar. şimdi drk 250 ile cfmoto'ya geçmişler. türk bir arkadaşla konuştum youtube üzerinden motoru her usta yapabiliyor dedi bana .

merhaba,

geçenlerde bi konu daha açmıştım ama outdated gibi oldu yeni açmak istedim. krides'ta mutt'larda kampanya var, 130k gibi fiyatlara 250 cc modelleri veriyorlar. bu fiyatlara başka cafe racer olmadığı için kafamı çeliyor, üstüne kalan parayla da glamster gibi bir kask almak istiyorum bu motora yakışacak. ne düşünürsünüz bu marka hakkında?

ben fsr ve drk250 modelini çok beğendim.

fsr 250 cc, suzuki bloğu, 17 hp 18nm 135.000tl
drk 250 cc, cf moto bloğu, 26hp 22nm 175.000tl

aralarındaki bu güç farkı kayda değer bir fark yaratır mı bunu sormak istiyorum bir de?

teşekkürler şimdiden.
Uzun yol yapacaksan 26hp daha iyi olur ama bu biraz da sana bağlı bir şey ben CBR125R(14.5beygir) 100-200KM yollara çıktım genelde motosiklet dinlensin diye 1 kere mola veriyorum . Suzuki bloğu daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Mutt ile ilgili yabancı forumlarda araştırma yapmıştım bir süre. Mutt aynı bizim türk markaları gibi çin yapımı aslında. Parçalar çinden geliyor ve motor İngiltere'de toplanıyor. Batarya olsun elektrik tesisatı olsun çok fazla sıkıntısı olduğunu söyleyenler var. Bir nevi gösterişli CG gibi.

Mutt ile ilgili yabancı forumlarda araştırma yapmıştım bir süre. Mutt aynı bizim türk markaları gibi çin yapımı aslında. Parçalar çinden geliyor ve motor İngiltere'de toplanıyor. Batarya olsun elektrik tesisatı olsun çok fazla sıkıntısı olduğunu söyleyenler var. Bir nevi gösterişli CG gibi.
Evet ama tam tersini diyenlerde olmuş, Brixton'dan vs. kaliteli diyorlar.

Nerede söyleniyor? Link verebilir misiniz?
Ekşi sözlükte bir entryde. Muhtemelen şundan bahsediyor konu sahibi arkadaş.

Ekşi sözlükte bir entryde. Muhtemelen şundan bahsediyor konu sahibi arkadaş.

Brixton'u bilmem ama yazıyı yazan arkadaş fazla sallamış. Buyurun kullanıcı yorumları:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar