MutLu yıllar DELİPOYRAZ ımıııızzzzzzzzzz

poyraz biraderim nice nice senelere sağlıkla mutlulukla iyiki doğdun :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abicim doğum günün kutlu olsun,sağlık,huzur,başarı ve mutluluk hep seninle osun,kendine dikkat et:rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
band.gif

rockband.gif

Doğum günün kutlu olsun .
cook.gif

SEVGİLİ arkadaşlarım ve dostlarım szman!, arslanfb, ozrace, Tequ, aygül, emomen, Banu, okan_style, yeschim, yalnız-kurt, ümmet perkitan, aparat, istburak, EMRE, caner22, romeo, canercamalan, ömercik, Lucas, musti81, karasahin HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM... nezaketiniz ve içtem kutlamalarınız için.. :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 PM ----------

zaman ne çabuk geçiyor, daha dün askere göndermiştik seni... gene dalmışsın derin sulara :))) sende hoşgeldin ... ben yeni gördüm seni bu hoşgeldin ondan :)))

doğum günü kutlu olsun nice yıllara.. hep birlikte..:rendeer:

POYRAZ ABİİİ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNDA AMAN BİDA PASTA FELAN YEDİRMEE SAKIN ANLADIN SEN :d:d:d

aman zaten ilk ve son olur o... sende o gün korumasız giyindiğin için benim günümü mahvettin... ne kadar üzüldüm haberin varmı???:pale: doğumgünümde sana bişi olacak diye sabaha kadar kitledin bizi nete... ama gene de bir doğumgünümde daha beraber olursak bi sana pasta yok :cherry: herşeye rağmen o günün tüm kötüanlarına ve iyi anlarına şimdi gülümseyerek bakmaktan dolayı çok mutluyum.. seni de ayrı bi seviyorum :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
niçe mutlu yıllar sevdiklerinle beraber saglıklı mutlu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar