mutlaka okuyun enduro almadan önce v strom ve transalp

H@S@N' Alıntı:
ktm güzel değildir endurolar güzldir ama ktm ler de endüro değildir çünkü endürolar güzeldir.

Hemen moduna girdim valla dehşet sürükleyici bi yazı hem komik hem bilgi dolu teşekkürler paylaşım için:rendeer:

KTM hem de süpper bir endurodur. 990ADV tadından yenmez, bir de tüketim değerleri yüksek olmasa...

Bandit' Alıntı:
ama endurocu olmak motorda degil surucunun icindedir.

Çok haklısın ! Mesela ben hep enduro touring motorları beğenmeme rağmen, içimde enduroculuk yok. :pale:

Güzel ve komik bir yazı. Ençok da beygir ve tork kıyaslamasına güldüm.

DeLe endüro deildir DeLe endürodan daha güzel biseydir...
Bence bu yazıyı DeLe almak isteyipte alamayan biri yazmış,güzel yazmış ama işte olayın özünü anlayamamış endüro güzel deildir. DeLee çok güzeldir. :mrgreen:

motorunu satmış suzuki dl650 v-storm alacak arkadaşlarım için bugün biraz dolaştım etrafı.
2. el 2004 model temi durumda 10000 km civarında bir adet gri bir adette siyah makine gördüm bugün. 2sinde de extra ısıtmalı elcik, elcik koruma, motor koruma demiri, radyatör koruma demiri, top case vs.. gibi şeyler mevcut ve fiyatlarıda 12000 ytl civarında

0 v-storm fiyatı 17 700 ytl. fakat cadde üstündeki satıcı kendi bünyesinde bir kampanya yapıyor ve 15 000 ytl ye satıyor. alım satım plaka masrafı 300 ytl imiş.
bence 0 fiyatı 15 iken 12 ye 2 yaşında motor alınmaz gibi.

p.s. : 2007 modelleri eylül ayı gibi gelecekmiş ve abs donanımlı olacakmış. ayrıca 2004 model ile 2006 model arasında şanzıman farkı varmış!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar