Muhteşem gurup MTM nin Ömerli Baskını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım sen başkanla nasıl konuşuyorsun...çık dışarı bakim...ben senlen çalışmam arkadaş...:queen:(Aziz Başkan şekli..):p

Burak abicim ben hafta sonu cumartesiden sonra izinliyim...artık beni tutamaz kimse...hadi gidelim deyince satış olmasın...Bolu hususunda niyetim var...Dünya gözüylede Uludağa çıkmazsam gözüm açık gider...:p

Hafta sonu napıyoz abiler...pazara ama...Dümdüz yollardan düzceeee gitmek ister bu deli gönül...:p

Burak abi sen 40 liralık cezaya ağlıyon...CERRAHI nickli arkadaşın topiğine bi baksana...evlat acısı gibi koyar adama 208 ytl valla...:p

abi patronun merserize çorabına kadar ilgileniyorum işte...bu işler böyle...dış kapının dış mandalıyız...:p

Metehan ım sen müdürsen seni biz seçtik de MÜDÜR oldun "denizcimuzaffer " abim sana MÜDÜRÜN hikayesini anlatacaktı ne oldu? :bounce:

Cerrahi ye mesajımı yazdım umarım işine yarar :cat:

Bu haftasonu bir gezi yapalım gene güzel olur sen izin aldıysan OK

Bu arada sen ne biçim MÜDÜRsün ilgileneceksen bizim sorunlarımızla ilgilen ayrıca Syriana dediği gibi yazdıklarının %85 i geyik 10000 mesajın olsa kaç yazar...:queen::queen::queen::queen::queen:

kardeşim okurken yıkıldım gülmekten...senin önündende ben daldımdı yahu ikinizde karşıda oturuyonuz insan bilmezmi giriş neresi...:p

hadi ordan fasülyeden pardon geyikten üye...kıdemini bil...senden 4 ay fazla kıdemim var...:p neymiş mesaj sayısına göre ayrıacalık istiyomuş...attığı 4000 küsür mesaın %85'i geyik zaten...:p bide utanmadan ayrıcalık istiyo...::cekic::

kanka bişey dicem...bana ileriden diyip kendisi bahçe yoluna dalan kimdi aranızda çok merak ettim...

ben isterim ayrıcalık...egom yüksek abi napim...bu akşam gidiyoz dimi mekan basmaya...:wiinkk:

Metehan ım sen müdürsen seni biz seçtik de MÜDÜR oldun "denizcimuzaffer " abim sana MÜDÜRÜN hikayesini anlatacaktı ne oldu? :bounce:

Cerrahi ye mesajımı yazdım umarım işine yarar :cat:

Bu haftasonu bir gezi yapalım gene güzel olur sen izin aldıysan OK

Bu arada sen ne biçim MÜDÜRsün ilgileneceksen bizim sorunlarımızla ilgilen ayrıca Syriana dediği gibi yazdıklarının %85 i geyik 10000 mesajın olsa kaç yazar...:queen::queen::queen::queen::queen:

abi size bakar valla...siz nere derseniz biz ora...ama kalabalık iyi değil...şimdiden söylemekte fayda var...fazla reklam olmasın...:bounce:

nerde çokluk orda gübre...:p

iyide metehan abim hep bayanlara 10 point vermiş. olmaz ki böyleee.. :p süper gezi gerçekten cok eglenmişe benziyorsunuz..

yenge aplalar çok sabırlı valla...bizimkiler uçuk kaçık hepsi...aplalar olmasa bi yerde toslarız...onlarsız gezilerin tadı yok...:pharbidende hanımlar olmasa biz böyle rahat gezermiydik...bizi hep toparlıyorlar...:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar