- Konu Yazar
Selamlar arkadaşlar. bulutmotor.com'dan uygun fiyata "mt revenge evo" kaskını aldım. Kask çok kaliteli ve güzel. fakat şöyle bir sorunum var xl kask 61-62 benim kafa ölçüsü 61 ama yinede 3-4 defa evde taktım kulaklarım ağrıdı ve yanaklarım çok sıkıştı. Bu normal mi? kaskı iade etmeme gerek var mı? yoksa zaten böyle olması mı gerekiyordu emin değilim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var sağolun
Ayrıca kaskı tavsiye ederim. bulutmotor'un satın alma ekranında yer satıcıya söylemek istedikleriniz yazan yere "ufak hediyeler yollarsınız sevinirim" yazdım. hiç umudum yoktu geyik olsun diye yazmıştım. Bir anahtarlık ve bir disk kilidi hatırlatma kablosu yollamışlar. Sağolsunlar ilgililer ve hızlılar. Şimdi onlar yüzünden disk kilidi almak zorunda kalacağım
disk kilidi içinde bir marka model tavsiye edersiniz çok sevinirim. hayırlı forumlar
Ayrıca kaskı tavsiye ederim. bulutmotor'un satın alma ekranında yer satıcıya söylemek istedikleriniz yazan yere "ufak hediyeler yollarsınız sevinirim" yazdım. hiç umudum yoktu geyik olsun diye yazmıştım. Bir anahtarlık ve bir disk kilidi hatırlatma kablosu yollamışlar. Sağolsunlar ilgililer ve hızlılar. Şimdi onlar yüzünden disk kilidi almak zorunda kalacağım