[MT İzmir - MT Manisa] 27 Ocak Cumartesi Ayvalik Gezisi

Ayvalık gezisine katılım gösteren tüm arkadaşlara, bana yolda yardımcı olan dağın başında yanlız bırakmayıp benimle kalan goldmotor serkan ömer abi ve eşine, Böyle kusursuz bir organizasyonu düzenleyen Sercan kardeşime, Yine bize katlanan Marine otel ve çalışanlarına ve dönüşte yine bizden kopmayan sabırla bizi takip eden marko abimle volkan çimen'e, teşekkürlerimi iletirim. Gece ise yine teff te ben ve darbukada tenten muhteşem gitar ali (gitardando) ve kanuni amcamızla fasılla girip roman havasıyla cıvıdığımız ortamda benim gibi herkesin mutluluğuna diyecek yoktu muhtşemdi, muhteşemdiniz yine mt. Videolardan ve resimlerden ne kadar eğlendiğimizi anlayacaksınız.:queen: Gürkaycım yazık değilmi Tvşan'a Aaaaa !!! Videoları ve resimleri en kısa zamanda görmek istiyoruz. Akşam bir kusurumuz olduysa Affola. (ritim kaçırdıysak) :p

kardeşleriiiiim !!!
ev şarabı ile tavşan göveci yiyecez daha kaytarmak yok :cherry:
favoriii den tavşanı bulması (yılın polemiği olmaya aday :queen: )
gürkay dan pişirmesi
yürü beee mt kim tutar seni :queen:

Lodos, ben tavsan videosunu youtube attim birazdan linki buraya ekleyecegim, senin danslarini da koyacagim ama yenge kizmaz dimi?:queen:

foto ve resimleri geziler bolumune ekleyelim...

Yine güzel bi geziye hepbirlikte kalıcı bir imza attık :) Ne yalan söyliyeyim katılımın listede her ne kadar çok olacağı gözüksede ben bu kadar ummuyordum. Katılan tüm abilerime, ablalarıma ve dostlarıma sonsuz teşşekkürler.
Teknik desteğini hiç eksik etmeyen Serkan kardeşimize, Muhteşem organizasyonlara imza atmaktan hiç çekinmeyen Sercan Kardeşime, Beni tefiyle hiç bir ritimde beni yalnız bırakmayan Sedat kardeşime ve bana motoruyla bu geziye katılmama izin veren ve kendi morotumun satışını hızlandıran :) , ve bir cross cu olmamdaki ilk aşıyı bana yapan Ömer Abi ye de ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim.

gercekten cok guzel bır gezı oldu... tum zorluklara ragmen bızımde gelmemızı saglayan yasemıne tesekkur ederım, hersey cok guzeldı.. yanlız tavsan videosunu pıncırla beraber izledik ve ne yazıkkı cocugum bunalıma girdi "ben artık hıc bır sey yemıycem sısmanlamaktan korkuyorum sıfır beden kalıp kendımı guvene almak ıstıyorum:pale: " dedı.. cok efkarlandı sabah bı rakı acıp ıcmeye basladı::xcrying: kara kara dusunuyor ne olacak acaba bır sonrakı gezı dıye....::159:: ::147:: ::eek:uestion ::eek:uestion

Bu organizasyonu yapan başta sercan kardeşimize ve emeği gecen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Her şey mükemmeldi.çok eylendik güzel bir gün gecirdik MANİSA danİZMİR den gelen arkadaşlarada teşekkür ediyorum ayrıca
rahmi abiye ve arkadaşlarına ayrıca teşekkür ederiyorum görüşmek üzere

Canım arkadaşlarım,C.tesi günü bilgisayar sınavım yüzünden ve bir türlü atlatamadığım şiddetli soğukalgınlığım yüzünden çok istememize rağmen bu muhteşem organizasyona katılamamamızın üzüntüsünü yaşıyorum doğrusu..Aklımız fikrimiz hep sizlerdeydi..Tenten bize o gece kanunun nağmelerini ve sizin neşenizi telefonla canlı canlı iletti..:pr: :salut:
Fotoğraf ve videoları sabırsızlıkla bekliyorduk..Önümüzdeki toplantı ve gezilerimizde beraber olmak dileğiyle hepinizi çok çok özlediğimi söylemek isterim.sevgi ve saygılarımla..:rendeer: :rendeer: :rendeer:

guzel bır gezı olmus sızlerı cunda adasında gordum hatta bazı arkadaslarla gorustuk ayak ustu ama motorumla gıdemedıgım ıcın sızlere katılamadım.yaklasık 1 aydır cunda adasındaydım aılem cundalı ve bu sebeple sureklı oradayım fırsat buldukca.bır sonrakı gezıye ınsallah bırlıkte oluruz sızlerı mısafır eder agırlarım ;) ada halkının %70 lık bolumu akrabam olur mekan bızım yanı bırlıkte bır sonrakı gezılere ınsallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar