MT [ İzmir ] Engin Günaydın Stand Up gösterisine gidiyoruz

Çok güzel bir gösteri olacak
Ben kardeşimi de alıp gelmek isterim ama kredi kartı ile ödeme yapmak durumundayım bu ay kask ve branda aldım nakit kalmadı :)
Bu hafta toplantı olacaksa ben mt tişörtümü alabilirmiyim ?

valla cok guzel olur bırısı kesın gıtsın..bız de ondan dınlerız hıc olmadı..:queen:
bu arada toplantı var mı bu aralar

motorun full bakımını yaptırmamdan dolayı metalik kalmadı size ii eğlenceler ama toplantı olursa gelirim:rendeer:

toplantı nerde? yoksa çarşamba akşamı tüm izmiri gezecez mi birilerini bulmak için?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Toplantı istiorum m m m m m m :p

toplantımı var avrupa yakasındaki arkadaşlar gelecekmi biz asyalılar özledik onları :queen:

eskişehire geldiğinde biz gitmiştik gerçekten çok güzeldi oyun..biraz bahsedeyim mi:p:p

sıkılınca,sahnede tıkanınca ya takla atıyor ya da oynamaya başlıyor:)anneannesinden çok bahsedecek:) neyse ama gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim günlerinizin stresli gergin geçtiğini bu oyuna gidip gülünce anlıyorsunuz!!

abı ucak bletını alıyorum..
sen de benımkını alırsın ben de ıstanbla gelcem fener-bursa macına..kabul edıyorsan hemen alıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
abı ucak bletını alıyorum..
sen de benımkını alırsın ben de ıstanbla gelcem fener-bursa macına..kabul edıyorsan hemen alıyorum

yaw bu izmirin gençleri beni öldürcek..pek bi cin gördüm seni babyface:wiinkk:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
abı bızımkısı cınlık degıl ogrencı ısı sadece..:mrgreen:

Öğrenci adama kamil koç yeter.. hem bide fe bee macına.. tek yön alırım işine gelirse..BEŞİKTAŞ maçı deseydin kapmıştın malı..:mrgreen:
S&S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar