MT [İZMİR] 8 Kasım / çarşamba Haftalık Buluşmamız için Teras Cafedeyiz

İlk önce bu güzel toplantıya ilkyardım bilgilerini bizimle paylaşan Tenten'e teşekkürlerimi bir borç bilirim..Sağolsun emek verip bize kısa notlar hazırlayarak gelmiş bir daha ki toplantıda yapılacak 2.bölüm ilkyardım kursunu iple çekiyorum.
Aramıza yeni katılan ve Manisa draklarında 2.olup Cumhuriyet kupasını İzmir MT ye getiren HASAN ı tekrar tebrik ediyorum.İyi ki aramızdasın.:cat: Başarılarının destekçisi olacağız.
Gitarıyla enfes bir müzik ziyafeti veren sevgili ALİ ye ve içli sesiyle bizleri mest eden Cemileye ayrıca teşekkür ederim.İzmir MT eğitimleriyle,seviyeli toplantı ve gezileriyle,coşkulu korosuyla ve de en önemlisi kardeşliği,sevgi ve saygısıyla daha nice beraberlikleri imrenerek isminden söz etttirecektir.Toplantımıza katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.Yaşasın MT İZMİR..:rendeer: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
toplantınız çok güzel geçmiş neler kaçırmışım neler, olsun onur aynı şeyleri banada anlatır oraya geldiğimde istanbulda yaz var hava çok güzel kucak dolusu sevgiler selamlar izmir mt.

Resimler

Toplantı çok güzel geçti Onur'un verdiği bilgi çok faydalı oldu, Ali muhteşemdi
videoları da yukleyeceğim zamanım olmadı.Katılan herkeze teşekkür ederim.

Resimler çok güzel, ama videolar daha çok şey anlatacak sanırım. Ellerinize sağlık arkadaşlar. Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şkyt

urla gülbahçede kampınız çok güzel geçmiş,teras cafede öyle yalnız gülbahçeden dolayı cezanız büyük bensiz kamp haa haftaya ordayım hesap zamanı biraz daha sabır cezanızı orya geldiğimde söyleyeceğim.he he he he

Tenten bilgilerini paylaştığın için saol,ağzına sağlık ayrıca sınıftaki yaramaz arkadaşlara sabrettiğin için ayrıca tebrikler.Toplantı çıkışı da güzeldi,birileri Rüzgarbey'i durdursun!!!:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar guzel bı toplantı oldu gayet öğreticiydi yalnız sadece murat abı bısayler oğrendi sanırım :wiinkk: çünkü benim gördüğüm tek katılımcıydı. onurcum cok tesekkurler saka bı yana hazırlandın geldın ağzına sağlık kardeşim mutlaka herkesin aklında bıseyler kalmıstır :rendeer: . ben fazla uzatmadan resimleri ve videoarı atayım görüşmek üzere saygılar F.T.T.
resim ve video koymayı cozemedım bı araştırıyım kusura bakmayım ve su anda bılen ve benı onlıne goren varsa msnden anlatabilirmi. msn [email protected]

Son düzenleme:
Tenten bilgilerini paylaştığın için saol,ağzına sağlık ayrıca sınıftaki yaramaz arkadaşlara sabrettiğin için ayrıca tebrikler.Toplantı çıkışı da güzeldi,birileri Rüzgarbey'i durdursun!!!:queen:

Sevgili MT Izmir Ailesi,

Geride biraktigimiz ogretici egitici toplantimizin ardindan elbette TenTen kardesimize tesekkuru bir borc biliyorum ( bu konu uzerine herkes espri yapmayi gorev adledmis bu noktada ben kucuk bir essss geciyorum )

Ayrica konu mankeni olan sevgili EgeKnn'ye, bir bir ikiyi aramakla mukellef mavili cucuk Kamberhana ortam icerisindeki saglam esprilerime dayanmayi basaran Volkancimen kardesime sunuyorum.

Volkancim biri beni durdurmasin hatta sende gel katil ne varsa bende var :wiinkk:

izmir mt nin güzel insanları

sizlerle olmak gerçekten çok güzel, herkese teşekkürler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haftaya rahmi abinin eşi de aramızda olcakmış asıl ses nasılmış görün!:mrgreen: ömrüüüümüzüüüüüüüüüüüüün! hişt yanlış sölüyosun ritim kaçırma!tamam abla kızma yaaa...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonunda buldummmm :cat: resimleri gönderiyorum arkadaşlar iyi seyirler saygılar F.T.T.

Sana zahmetler veriyoruz..ellerine sağlık Ferhatcım..:rendeer: Fotolar çok güzel.görüşmek üzere..

katılan tüm dostlarıma çok teşekkürler
gerçekten güzel ve eğitici bir geceydi
sevgilerimle,

İronline..:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Cemile ablam:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Kamberhan..:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Gitarando..:rendeer: :rendeer: :rendeer:
YAŞASIN MT İZMİR..Sizleri çöok seviyorum.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizlerde seni çok seviyoruz sitemizin sarışın kraliçesi...::xs22:: ::xs22:: (akreep ablamız)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar