[MT İZMİR] 28 Aralık inciraltı Tıkabasa Cafe Buluşması

:mrgreen: işte olay budur dakika bir gol bir KAÇ TUNCER KAÇ :queen:

Moderatör (forrap)
Modumm saygılarr...
Merhumu nasıl tanırdınızz?
-Valla iyi dicemm amma velakin son gününde biraz abarttı gibi geldi bana..
Niye ki ne?
-Son gördüğümde İzmirli Hatunlar için ileri geri konuşuyodu sankimm..

Not: Doğma büyüme bir İzmirli olarak seni kınıyorum Modumm.. ::yanliss: Tabii sana destek verenleri unutmadan onlar kendilerini bilirlerr.. :farao:

Ayben ablam,sözler sizin için geçerli değil...
Siz anlıyorsunuz benim ne demek istediğimi.
Yoksa estağfurullah ne haddime size laf etmek.
Bu arada yüzünü unutturma ne olur..Arada gel bir şekilde:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Aramadan gelmesinmi ???nasıl konuşuyon sen sitemizin bayanlarıyla yaaaaa???:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Abi ne içtiysen söyle bende içeyim :queen:
İstediğin taraftan anlama herşeyi :p Ne demek istediğimi biliyosun..

Moderatör (forrap)
Offf sek fanta demek :queen: Abi pis çarpar o beee...
Hoş onu içmesen başka bişey içsende yenge çarpar :queen: İki ucu sakat değnek :p

Bekarlık sultanlıktır :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Offf sek fanta demek :queen: Abi pis çarpar o beee...
Hoş onu içmesen başka bişey içsende yenge çarpar :queen: İki ucu sakat değnek :p

Bekarlık sultanlıktır :p
:queen::queen::queen::queen:

Ciddimizin?..... Yukardakileri boşa yazdık o zaman.....:queen::queen::queen:

Forrap sen harbi çok pis yere sataştın. allah sonunu senin hayır etsin. konak meydanında bugün izmirli kadınlar toplanıp bu konuyu değerlendireceklermiş. ve duyduğuma göre şehrin her bir yerine senin resimlerini asıp izmirli kadın düşmanı diyeceklermiş. hatta panter emel bile bu eyleme destek vermek için kaplan necla, çita nurdan ve gergedan nuriye ile birlikte izmire doğru yola çıkmışlar. kampüstede bu sabah ellerinde senin resmin olan sopalı bir çok bayan gördüm. kardeşim iyi insandın güzel çocuktun. ama atalarımız ne demiş insanın çektiği dili belası.

Moderatör (forrap)
Çok iyiydi Wallace :cherry:

Bana kızan bütün bayanlar o yazının dışında kalanlar zaten,yani düzgün olanlar :p (Umarım bu sözlerimi yerler,savunma olarak bunu düşündüm..)

Neyse yav:) Bu konunun pek ömrü kalmadı gibi zaten (Belkide benim kalmadı bilmiyorum :p).

ellemeyin tuncerime baskı altında konuşturmuşlar, ifadesi geçersizdir,şu an yasal ceza ehliyetine sahip değil :mrgreen: ilk toplantıda eminimki ( umarım ) bu hatalı söylemi düzeltecektir ve elinde çiçeklerle toplantıya gelecektir ( akılsız başın cezasını cüzdan çeker ) biz evliler bu şekilde kurtarırız, daha beteri yemeğe çıkarmaktır, ondan hiç bahsetmiyorum :queen:

Ben anladımm yüzüm de bende zaten unutulmuşumm.. :farao: :pr: :salut:

Çok iyiydi Wallace :cherry:
Bana kızan bütün bayanlar o yazının dışında kalanlar zaten,yani düzgün olanlar :p (Umarım bu sözlerimi yerler,savunma olarak bunu düşündüm..)
Neyse yav:) Bu konunun pek ömrü kalmadı gibi zaten (Belkide benim kalmadı bilmiyorum :p).

Diyosunn.. :queen:
Senin de katılabildiğin ilk toplantı da görüşürükk Sevgili kardeşimm, Modumm.. :wiinkk:

ellemeyin tuncerime baskı altında konuşturmuşlar, ifadesi geçersizdir,şu an yasal ceza ehliyetine sahip değil :mrgreen: ilk toplantıda eminimki ( umarım ) bu hatalı söylemi düzeltecektir ve elinde çiçeklerle toplantıya gelecektir ( akılsız başın cezasını cüzdan çeker ) biz evliler bu şekilde kurtarırız, daha beteri yemeğe çıkarmaktır, ondan hiç bahsetmiyorum :queen:

Sende kimden yanasın anlamadım ki Cengiz Abeyy.. Çiçek, miçek ne akıl veriyosun kü nee Alla Alla..
Yemezlerr ayrıı.. :queen: :queen:

Size bol eğlenceler sanırım ben size katılamayacağım... Bu arada yarın KPSS sınavına gireceğim.. diğer sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Size bol eğlenceler sanırım ben size katılamayacağım... Bu arada yarın KPSS sınavına gireceğim.. diğer sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim...
Sende baya bi geç kalmışın.... :queen::queen::queen::queen:

Lam gökalp hortlatma olm topicleri.... :queen::queen::queen:

vay be ne toplantıydı be ne gözeldi o gönler efkarlandım birden arkadaşlar birden hepinizi özledim yahu nerdesiniz :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar