MT [İzmir] 18.03.2007 Çanakkale Geçilmez Ziyareti (SON ÇAĞRI)

Herkese iyi yolculuklar dilerim. Sürüş esnasında gereksiz risk almayın, zaten uzun bir yol olduğu için yorgun olacaksınız. Refleksler de yavaşlayacaktır.

teşekkür ederim selim, keşke gelebilseydin.
daima dikkat geçen seneden biraz da tecrübemiz var sık sık mola veririz.,
sevgilerimle

Sagolsasin Selim Abi zor ama güzel bir gezi olacak motorum ve ben ilk defa çanakkaleyi göreceğiz çok heyecanlanıyorum aynı duyguları paylaşan dostalarımızla yollarda olmak çok güzel .:cat:

beş çaylarını istanbul da içmeyi düşünüyorlardı
mösyöler, sirler, mr. ler
ölmüş askerlerinin başında mataralarından su bile içemediler

neden, nasıl, niçin geldiklerini düşünmeden
nasıl gideceklerini düşünmeye başlamışlardı

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Evet az zaman kaldı.Herkese iyi yolculuklar diliyorum.
Bu anlamlı günde şehitlerimize olan vefa borcumuzu kısmen de olsa yerine getirebileceğimiz anma törenine gelememekten ötürü çok üzgünüm,kalbim sizlerle olacak.

bende sızlerle olmayı cok arzuluyordum fakat maleseef gelemıyorum sıze hayırlı yolculuklar dılıyorum kazasız belasız allaha emanet olun arkadaslar

selamLaR

beş çaylarını istanbul da içmeyi düşünüyorlardı
mösyöler, sirler, mr. ler
ölmüş askerlerinin başında mataralarından su bile içemediler

neden, nasıl, niçin geldiklerini düşünmeden
nasıl gideceklerini düşünmeye başlamışlardı

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

merhaba abi o kutsal topraklara gidipde görememek beni üzüyor bunun icin sizden bir istegim olacak eyer mümkünse o canım toprakların fotograflarını istiyorum sendeN hoşcakalıN kendinize iyi bakın sizleri önce allaha sonrada yolculuk arkadaşlarınıza emanet ediyorum dikkatli oluN .....Şehitkiginde fotolarını cekersen seviniriM :)

Arkadaslar bu kadar vatanını milletini seven, atalarını sehitlerini yureginde tasıyan insanlar oldugunuz icin size saygılarımı sunuyorum. isallah bende sartlar uygun oldugunda sizin yaptıgınızı yapabilirim. isallah kazasız belasız, sag salim gider gelirsiniz.
Allaha emanet olun hepiniz

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
18 Mart Çanakkale gezisine MT İzmir den katılan Kuvva, Tenten, düşlemek, weboy ve Akreep e teşekürler. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
saygılar

18 Mart Çanakkale gezisine MT İzmir den katılan Kuvva, Tenten, düşlemek, weboy ve Akreep e teşekürler. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
saygılar

bizlerde, bize vermiş olduğun her türlü destek için,
teşekkürlerimizi iletiriz, tabi ki tekrar görüşeceğiz.
sevgilerimle,

Son düzenleme:
iyi yolculuklar

çok gelmek isterdim hem motorum yok hemde zamanım size hayırlı yolculuklar kazasız belasız.

Sevgili MTliler,
Kelimelerle anlatılamayacak kadar muhteşem bir gezi ve bir o kadar da onurlu,gurulu bir ziyaret oldu.Cuma akşamı 8.00 den itibaren yaşadığımız ve şükür ki kazasız belasız,sorunsuz,neşeli,sevgi dolu bir yolculuk geçeirdik.Tüm ayrıntılar o güzel fotolarımızda,videolarımızda belli zaten..:rendeer: Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Öncelikle İzmir MTden katılım gösterip bize bu güzel anıları yaşamamızı sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Site adminimiz Erhana desteklerinden ve sıcak sohbetinden dolayı teşekkür ederim.Şahsen tanışmış olmak da ayrı bir güzeldi..
Gelelim İstanbul MT nin o yüzleri gibi yürekleride güzel arkadaşlarım..Zühtü Paşam,Tai Ziya harikaydınız..:rendeer: İsmini sayamadığım diğer MTliler sizlerle ÇANAKKALE de harika anlar geçirdik..varolun,sağolun..hepinizi seviyorum...

Güldemet ablamın söylediklerine katılıyorum....

Katılan tüm arkadaşlara gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkürler :) Gerçekten çok güzel bi yolculuk ve ziyaretti. Skullhunter a bize ayırdığı zaman ve hoş sohbet için, Zühtüpaşa ya ve Tai ye ilgi ve alakası için çoook teşekkürler...

Arkadaşlar FOTOĞRAFLAR Aşağıdaki linkte.....

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/29055-[mt-izmir]-16-17-18-mart-canakkale-gezisi.html

Elinde fotoğraf olanlar linkteki başlığa atarlarsa tüm fotolar bi arada olur arkadaşlar......

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar