[MT - İstanbul] 28.06.2006 - Avrupa Yakası Ortak Buluşma Noktası (Fotolar)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah Allah abi.:cyclopsan Gerçekten de o ne bakış öyle canım?:p Normalde fotolarda böyle suratsız çıkmam ama aklımdan birşey geçiyor.Abi bu yoksa Cebeci plajının intikamı mı abi?:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ancak yazabiliyorum arkadaşlar..:pale:
gercekten 007 nin önderliğinde buldugumuz mekanın kalitesi katılımcı arkadaşların kalitesi ile birleşince mükemmel bir birliktelik ve harika bir akşam oldu..e dolayısıyle salı buluşma noktamızda hakkıyla topic başlığı gibi gerçek anlamda sabit bir mekan oldu..:cat:
tüm katılımcılar, ve en önemlisi örnek bir grup sürüşü sergilediğimiz dönüş grubuna çok teşekkürler..:rendeer:
S&S

Yaaa paşam imrendirdikçe imrendiriyorsun bizi yaa...
Biliyosun son ana kadar geliyordum fakat benim hatun bütün işleri tepe taklak etti dedim ya bi daha böyle bişey olsun bağlicam saçından arka çamurluğa onuda getircem :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa' Alıntı:
evet ancak yazabiliyorum arkadaşlar..:pale:
gercekten 007 nin önderliğinde buldugumuz mekanın kalitesi katılımcı arkadaşların kalitesi ile birleşince mükemmel bir birliktelik ve harika bir akşam oldu..e dolayısıyle salı buluşma noktamızda hakkıyla topic başlığı gibi gerçek anlamda sabit bir mekan oldu..:cat:
tüm katılımcılar, ve en önemlisi örnek bir grup sürüşü sergilediğimiz dönüş grubuna çok teşekkürler..:rendeer:
S&S

kendimi şanslı görüyorum sizin gibi aklı basında insanların arasında olmak mutluluk verici kimse kimseden yardımını esirgemiyo özellikle zuhtupasa tunoka thai ve necdet gibi abilerimin olması ve bilgilerini herkezle paylaşmaları cok güzel.. zuhtupasa ve thai abime çift kaşarlı teşekkür ediyorum beni asya dan kurtarıp sym sahibi olmama yardım ettikleri için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar