pinar
Hazır sizinkilerle bizimkiler gelmişken
Gkn kaç kanka kitlicekler
Son düzenleme:
pinar
Hazır sizinkilerle bizimkiler gelmişken
mhrrmkpnr GKN Jesse kıreyziselo ve Pınar, yukarıda saydıklarınız varsa ben yokum:mrgreen: hele sayrullah varsa hiç yokum, bujim GKN ın eski sevgilisiymiş demek, o gelirse delimavili kavga çıkarır :mrgreen:
Ne demek şimdi deli mavili nin sevgilisi buji mi
Şu kılları göğsünden sarkan herifmi sayrullahvay bea
![]()
Napıonuz GKN mangal topiği açılıosa izmirden sadece bizim mahalle minübüs tutup gelior =))))))
abi kasapla uğraşmayın siz danayı alın yatırın kesmesi benden kasaplık var evel allah:bounce: Emin abiyi çokta fazla masrafa sokmayız biz :queen: şimdi izmirde mey de çalışan arkadaş var rakı ve votkalar içinde toptanbi fiyat alıcam içkileri kim üstleniceket malgal içkisiz olmaz gece kampta kurulabilir cadırları ayarlıyacak bi arkadaşımız varmı gönüllü :bounce:
abi biz minübüsle geliyoruz dikkatini çekerim :wiinkk:
en iyisi deve kesmek, havaalanında kesmişlerdiya? bizde kutköydeki pist de keseriz :mrgreen:emün aga duy sesimizi, bak adamlar otobüs masrafına bile girdiler
senin alıcağın 3-5 kilo et (kişi başı:queen
sen bi şalvarlı yada can ete falan git te toptan et için oazarlık yap..
ayıp bak..
bu kadar adam gözünün içine bakıyoruz:cherry:
he para denkleşmezse motorunu satarız, müşteri bulamazsak kasaba verir etleri öyle alırız:queen:
o noktaya dikkat kesildim zaten merak etme :mrgreen:abi biz minübüsle geliyoruz dikkatini çekerim :wiinkk:
Emin dana bulamazsak seni hallederük (yani aç kalmazuk)![]()
Emin hemen bir ortak bul kendine.... :queen:
tmm ismail abi seni ortak ettim kendime hayırlı uğurlu olsun :cherry:
Tamam kabul sermaye senden işçilik benden:queen:
emün aga duy sesimizi, bak adamlar otobüs masrafına bile girdiler
senin alıcağın 3-5 kilo et (kişi başı:queen
sen bi şalvarlı yada can ete falan git te toptan et için oazarlık yap..
ayıp bak..
bu kadar adam gözünün içine bakıyoruz:cherry:
he para denkleşmezse motorunu satarız, müşteri bulamazsak kasaba verir etleri öyle alırız:queen:
yok abi Emin ayusu paraya kıyamazki...30 kişinin olduğu mekana...minicik pastayla geliyor...sonra bana kalmadı diyor...bide gitmiş kendi muhitindeki dandik pastaneden almış...iyi zehirlenmediniz...![]()