[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)

GKN

mhrrmkpnr GKN Jesse kıreyziselo ve Pınar, yukarıda saydıklarınız varsa ben yokum:mrgreen: hele sayrullah varsa hiç yokum, bujim GKN ın eski sevgilisiymiş demek, o gelirse delimavili kavga çıkarır :mrgreen:

site içerisindeki çarpık ilişkimimzi en güzel şekilde anlayan mesaj:queen::queen:

Ne demek şimdi deli mavili nin sevgilisi buji mi :p

Şu kılları göğsünden sarkan herifmi sayrullah :D vay bea
Yu%20Zhenhuan.jpg

Son düzenleme:
Napıonuz GKN mangal topiği açılıosa izmirden sadece bizim mahalle minübüs tutup gelior =))))))

GKN

Napıonuz GKN mangal topiği açılıosa izmirden sadece bizim mahalle minübüs tutup gelior =))))))

emün aga duy sesimizi, bak adamlar otobüs masrafına bile girdiler
senin alıcağın 3-5 kilo et (kişi başı:queen:)
sen bi şalvarlı yada can ete falan git te toptan et için oazarlık yap..
ayıp bak..
bu kadar adam gözünün içine bakıyoruz:cherry:
he para denkleşmezse motorunu satarız, müşteri bulamazsak kasaba verir etleri öyle alırız:queen:

abi kasapla uğraşmayın siz danayı alın yatırın kesmesi benden kasaplık var evel allah:bounce: Emin abiyi çokta fazla masrafa sokmayız biz :queen: şimdi izmirde mey de çalışan arkadaş var rakı ve votkalar içinde toptanbi fiyat alıcam içkileri kim üstlenicek :) et malgal içkisiz olmaz gece kampta kurulabilir cadırları ayarlıyacak bi arkadaşımız varmı gönüllü :bounce:

abi kasapla uğraşmayın siz danayı alın yatırın kesmesi benden kasaplık var evel allah:bounce: Emin abiyi çokta fazla masrafa sokmayız biz :queen: şimdi izmirde mey de çalışan arkadaş var rakı ve votkalar içinde toptanbi fiyat alıcam içkileri kim üstlenicek :) et malgal içkisiz olmaz gece kampta kurulabilir cadırları ayarlıyacak bi arkadaşımız varmı gönüllü :bounce:

Motorize gelenlere içki yok:queen:

Emin dana bulamazsak seni hallederük (yani aç kalmazuk) ;):p

ayıp bak..
he para denkleşmezse motorunu satarız, müşteri bulamazsak kasaba verir etleri öyle alırız:queen:
en iyisi deve kesmek, havaalanında kesmişlerdiya? bizde kutköydeki pist de keseriz :mrgreen:
abi biz minübüsle geliyoruz dikkatini çekerim :wiinkk:
o noktaya dikkat kesildim zaten merak etme :mrgreen:
Emin dana bulamazsak seni hallederük (yani aç kalmazuk) ;):p

öhö öhö abi niyetinin böyle olduğunu bilmiyodum :mrgreen:
Emin hemen bir ortak bul kendine.... :queen:

tmm ismail abi seni ortak ettim kendime hayırlı uğurlu olsun :cherry:

ayıp bak..

yok abi Emin ayusu paraya kıyamazki...30 kişinin olduğu mekana...minicik pastayla geliyor...sonra bana kalmadı diyor...bide gitmiş kendi muhitindeki dandik pastaneden almış...iyi zehirlenmediniz...:p

yok abi Emin ayusu paraya kıyamazki...30 kişinin olduğu mekana...minicik pastayla geliyor...sonra bana kalmadı diyor...bide gitmiş kendi muhitindeki dandik pastaneden almış...iyi zehirlenmediniz...:p

yav abi "muslu basda" yiyemedin diye bu kadarda gısgançlık olmaz ki? minicik vede dandik değildi bi kerem gelen gördü::deliir:: gelseydin sende yiycektin ama sen nişantaşı gecelerine akmayı tercih ettin::sas:: gerçi gittiğin yerde neler götürmüşsündür sen ama neyse boşver::miiz1:: kendin kadar başına basda düşsün, basdalara bulanasın emiiii :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar