[MT İstanbul]12 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-5 / Barış'ın doğum günü kutlandı.

bir sıfırdan her zaman buyuk..

sevgılı barıs kardesımızın dogumgununu dogumgununden ıkı gun sonra dahı olsa tebrık etmek ısterım.. gec kalmıslıgımızı bahane halıne getırmeden, eveleyıp gevelemeden soyleyeyım; gonlunce, mutlu bır yas gecırmenı dılerım.

goruntulere bakınca bıle ınsanın ıcı kıprasıyor.!

ama affınıza bınayen bı maruzatımı da bıldırmek ısterım hazır fırsat bulmusken..
hayatın yasam akısındakı cesıtlı varyasyonlar dolayısıyla bu ortama katılamayan arkadaslar ıcın "ev ve ıs yerlerıne servıs" hızmetı baslatmayı ne zaman dusunuyorsunuz..??
:bounce:

saygılar..

camadan' Alıntı:
valla bilemem yengen pek bişeyler yapmicak aç kaldık valla
abisi yengem birşeyler yapmasın ama şu anda saat 01.03 ve komşunun biri mangal yapıyor ve kokuları içimi eritti
siz arabayla geliyorsunuz bagaja mangalıda atın yeter oradan et tavuk sucuk ne varsa alır pişiririz
ama baharatları unutmayın kekik pul büber tuz...:rendeer:
çoook acıktım yafu:p

ustat senın ısın zor o zaman, Allah yardımcın olsun,
aclık adamı uyutmaz ya:bounce:

fAitH' Alıntı:
sevgılı barıs kardesımızın dogumgununu dogumgununden ıkı gun sonra dahı olsa tebrık etmek ısterım.. gec kalmıslıgımızı bahane halıne getırmeden, eveleyıp gevelemeden soyleyeyım; gonlunce, mutlu bır yas gecırmenı dılerım.

goruntulere bakınca bıle ınsanın ıcı kıprasıyor.!

ama affınıza bınayen bı maruzatımı da bıldırmek ısterım hazır fırsat bulmusken..
hayatın yasam akısındakı cesıtlı varyasyonlar dolayısıyla bu ortama katılamayan arkadaslar ıcın "ev ve ıs yerlerıne servıs" hızmetı baslatmayı ne zaman dusunuyorsunuz..??
:bounce:

saygılar..

Fatih dostum sen iste yeterki işyerini basar patronu döver seni alırız
biz KEYİF ADAMLARI küçükken kasksız motora bindiğimiz için rüzgardan etkilenmiş insanlarız
bu haftasonu kampa gelde görrr eğlenceyi haa tayfayıda topla:rendeer:

fAitH' Alıntı:
ustat senın ısın zor o zaman, Allah yardımcın olsun,
aclık adamı uyutmaz ya:bounce:
fatih açız ama sıvılarla idare ediyoruz çay 70 lik çay filan:queen:

berkforce' Alıntı:
arkadaşlar katılan herkes gibi motosiklet.net sitesinin bir üyesi olarak harika bir akşam geçirdim aranızda olmaktan çok mutluluk duydum herzaman böyle keyif verici güzellikleri paylaşalım hepberaber. ben fotografta kendimi zar zor buldum en sonunda aralara kaynamışım zaten ben tutgal gibiyim nereye konsam biranda herkese yapışıveriyorum (şaka) çok teşekkürler sevgiler...:mrgreen:

dostum dün akşamki özel bir gece değildi biz her çarşamba aynı kadro aynı mekanda aynı güzellikteyiz senide bekleriz KEYİF ADAMLARI:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
ustadım soylemekle olmaz bu ısler bılıyorum.. ıstıyorum gelmeyı demekle de olmuyor.. gelemıyorum ıkı hafta oldu..tayfa ısı kolay ama haftaıcı sırkette surunurken haftasonu da bursa yollarında olacagım malesef..

Insallah kendıme der saadet 6 yı hedef alıyorum artık..
sıze sımdıden bol eglenceler dıleyecegım ama bılıyorum ıcı bos bır cumle olacak.!!

cunku; zaten eglenceyı sızler olusturuyorsunuz.. gercekten ımrenılecek bır ortam.. gordugum resımler.. ısteyıp de bulunamayan herkesı uzecek goruntuler..
hersey olaganustu gorunuyor, tebrık ederım sızlerı..

napalım..bızde haftayı bekleyecegız artık..

hem bu ortamın bır cok ozellıgınden bırı de bu ıste..

hem eglenıyorsun, hem ogrenıyorsun..
70 lık cay :cyclopsan

enteresan..
ogrenmıs olduk ustat, eyvallah :bounce:

Son düzenleme:
fAitH' Alıntı:
ustadım soylemekle olmaz bu ısler bılıyorum.. ıstıyorum gelmeyı demekle de olmuyor.. gelemıyorum ıkı hafta oldu..tayfa ısı kolay ama haftaıcı sırkette surunurken haftasonu da bursa yollarında olacagım malesef..

Insallah kendıme der saadet 6 yı hedef alıyorum artık..
sıze sımdıden bol eglenceler dıleyecegım ama bılıyorum ıcı bos bır cumle olacak.!!

cunku; zaten eglenceyı sızler olusturuyorsunuz.. gercekten ımrenılecek bır ortam.. gordugum resımler.. ısteyıp de bulunamayan herkesı uzecek goruntuler..
hersey olaganustu gorunuyor, tebrık ederım sızlerı..

napalım..bızde haftayı bekleyecegız artık..

hem bu ortamın bır cok ozellıgınden bırı de bu ıste..

hem eglenıyorsun, hem ogrenıyorsun..
70 lık cay :cyclopsan

enteresan..
ögrenmıs olduk ustat, eyvallah :bounce:
fatih dostum öğrenmenin yaşı yoktur
vedat da imzasına AYRANLI KEYİF ADAMLARI yazmış ama aynı renk diye rakıları götürüyor:queen: :queen:
haftaya çarşamba görüşmek üzere MUTLU KAL:rendeer: :rendeer:

Ayaklarım hala ağrıyo zıplamaktan.Kendi adıma son zamanların en hızlı gecesini geçirdim.Hepiniz varolun.Fotoğraflar içinde ayrıca teşekkürler.:rendeer:

Super Moderator
ashes' Alıntı:
bende bi eleştiri yapıcam nedir bu bukadar ciddiyet admin arkadaşımız olsun ve oraya gelen mod arkadaşlar olsun şöyle rahat ve huzrlu görmedim bi gerginlik falan varmış gibilerdi vede eglenemediler gibime geldi üzüldüm bunu dile getireyim dedim
Abicim, dönüş derdiyle içemedik, edemedik. Şarkı söyledik, halay çektik de ayık kafayla da bu kadar oluyor...:rendeer:Yoksa gerginlik falan değil olay.:wiinkk:
Yine de o eğlenceli ortamda olmak eğlenmek için yeterliydi...
camadan' Alıntı:
olurmu ben çiçeği burnunda iki modla iyi geçindim
olcan138 ve crato

hiçte öyle gergin mergin değillerdi
Teşekkürler abi, ayrıca tanıştığıma çok memnun oldum.İki dakika zıplamadan dursan daha iyi geçinecektik de, Galata Köprüsü yıkma çalışmalarından:queen: muhabbete fırsat kalmadı...Şaka bir yana çıkışta gördüğüm camadan, girişte gördüğümün bir 5-10 kilo eksiğiydi(100+ uzaklaşıyor:p).Galata'da daha bir 9-10 hafta geçirince 50+'yı kurarsın artık.
tmrbaykal' Alıntı:
020620061269ac.jpg
En son bu halay sonrasında DerSaadet'in dışında köprüde nasıl satılıp, 3-5 kişi kaldığımızı hatırlıyorum, o andan sonra da film koptu artık...:p

olcan138' Alıntı:
Abicim, dönüş derdiyle içemedik, edemedik. Şarkı söyledik, halay çektik de ayık kafayla da bu kadar oluyor...:rendeer:Yoksa gerginlik falan değil olay.:wiinkk:
Yine de o eğlenceli ortamda olmak eğlenmek için yeterliydi...

Teşekkürler abi, ayrıca tanıştığıma çok memnun oldum.İki dakika zıplamadan dursan daha iyi geçinecektik de, Galata Köprüsü yıkma çalışmalarından:queen: muhabbete fırsat kalmadı...Şaka bir yana çıkışta gördüğüm camadan, girişte gördüğümün bir 5-10 kilo eksiğiydi(100+ uzaklaşıyor:p).Galata'da daha bir 9-10 hafta geçirince 50+'yı kurarsın artık.

En son bu halay sonrasında DerSaadet'in dışında köprüde nasıl satılıp, 3-5 kişi kaldığımızı hatırlıyorum, o andan sonra da film koptu artık...:p
evet ya o halayın başı kimdi çıktık dışarı köprüye bir baktık kaybolmuşuz :silent:
bir baktık halayın başı içeride coşuyor :silent: :queen: :queen:

birde galata gecelerini Camadan abi için yapıyoruz:p (yenge para verdi:wiinkk: )

olcan138' Alıntı:
ayrıca tanıştığıma çok memnun oldum.İki dakika zıplamadan dursan daha iyi geçinecektik

bidaha çok zıplamayız daha iyi geçineceksek olcan138'im yeni moderatörüm :rendeer:

Super Moderator
Bir dahakine ben de zıplayacağım, öyle daha iyi geçineceğiz bak.:rendeer:

zıplarken rahat konuşamayacaksınız ama.
siz oturun en iyisi biz zıplarız.sonrada size anlatırız nasıl eğlendik diye...
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

iki hafta yokum işte küstüm size 6 - 7 bensiz olacak eğlenin bence hemde yerde bol nasılsa ben yokum :queen:

camadan' Alıntı:
bidaha çok zıplamayız daha iyi geçineceksek olcan138'im yeni moderatörüm :rendeer:
abi sen zıplamayacaksın haaaa:queen: :queen: :queen: :queen:

camadan' Alıntı:
iki hafta yokum işte küstüm size 6 - 7 bensiz olacak eğlenin bence hemde yerde bol nasılsa ben yokum :queen:
nasıl eğleneceğiz nasılll:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar