[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

son kuzu şişi bana yaptı usta

Acaba kuzu değilde başka bişeyin şişinimi yaptı :queen:

Şaka bir yana zor durum, tekrar geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda eski sıhhatine kavuşursun, gıda zehirlenmesi kötü durum, benimde başıma bi kere geldi, insanın feleği şaşıyor, ne yapacağını nasıl bu bellayı atacağını bilemiyor bazen.

(Bu mekan için konuşmuyorum genel düşüncem)
Bide kim ne derse desin , ben öyle lagada lugada aceleye oldu bittiye gelen, çiğ yemek/et pişrme işlerine sıcak bakmıyorum.
Bizim mangalda 15 dk da pişirdiğimiz eti,tavuğu,köfteyi adamlar aceleye getirip harlı ateşte 5 dk da pişiriyorlar

Acaba kuzu değilde başka bişeyin şişinimi yaptı :queen:

Şaka bir yana zor durum, tekrar geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda eski sıhhatine kavuşursun, gıda zehirlenmesi kötü durum, benimde başıma bi kere geldi, insanın feleği şaşıyor, ne yapacağını nasıl bu bellayı atacağını bilemiyor bazen.

(Bu mekan için konuşmuyorum genel düşüncem)
Bide kim ne derse desin , ben öyle lagada lugada aceleye oldu bittiye gelen, çiğ yemek/et pişrme işlerine sıcak bakmıyorum.
Bizim mangalda 15 dk da pişirdiğimiz eti,tavuğu,köfteyi adamlar aceleye getirip harlı ateşte 5 dk da pişiriyorlar

sağol kardeşim allah razı olsun benim başıma ilk defa geldi ne zor bi durummuş motoru yaktım sekmanda kurtarmaz sıfır yapacaz len yoksa ben yaşlandımmı

arkadaşlar dün gece itibari ile dürümcü dönüşü evde rahatsızlandım şu an hala çok kötüyüm bu arada yemiş olduğum kuzu şişten dolayı zehirlenmişim

Ben siz gittikten sonra kalan son şişi yedim..Sonuncusunu sen yemedin yani..
Bünyemde hiçbirşey yok..
Sizinle beraberken de normal adana dürüm yemiştim..

Ben çağırdım sizi oraya diye söylemiyorum ama benim midem inanılmaz hassastır..En ufak bozukluk olsa ilk başta ben rahatsız olurdum ve 1 yıldan fazladır oraya giderim ben hiçbir şekilde bir sıkıntı yaşamadım..

Bozuk mal satacak adamlar değiller..Beklemiş ürün olursa müşteriye verecek insan dahi değillerdir..Aksi olsa kimseyi toplamazdım oraya emin olun..

Ben de başka bir şeyden dolayı mideni bozduğunu düşünüyorum..
Geçmiş olsun ama tahlil yapmadan direk et bozuktu demeni yadırgadım açıkçası, sorumlu hissediyorum çünkü kendimi..

Bu arada sohbete aşağıdaki foto linkinden devam etsek?
http://www.motosiklet.net/forum/etk...durum-yiyoruz-biz-etkinligi-fotograflari.html

Ben siz gittikten sonra kalan son şişi yedim..Sonuncusunu sen yemedin yani..
Bünyemde hiçbirşey yok..
Sizinle beraberken de normal adana dürüm yemiştim..

Ben çağırdım sizi oraya diye söylemiyorum ama benim midem inanılmaz hassastır..En ufak bozukluk olsa ilk başta ben rahatsız olurdum ve 1 yıldan fazladır oraya giderim ben hiçbir şekilde bir sıkıntı yaşamadım..

Bozuk mal satacak adamlar değiller..Beklemiş ürün olursa müşteriye verecek insan dahi değillerdir..Aksi olsa kimseyi toplamazdım oraya emin olun..

Ben de başka bir şeyden dolayı mideni bozduğunu düşünüyorum..
Geçmiş olsun ama tahlil yapmadan direk et bozuktu demeni yadırgadım açıkçası, sorumlu hissediyorum çünkü kendimi..

Bu arada sohbete aşağıdaki foto linkinden devam etsek?
http://www.motosiklet.net/forum/etk...durum-yiyoruz-biz-etkinligi-fotograflari.html

engincim sen beni yalnış anladın ben kimseyi hatta seni sorumlu tutmuyorum olurmu öle şey sağ ol var ol ne güzel organizasyom yaptım sana saygı duyuyorum bir telefonuma geldin beni almaya herkezle tek tek ilgilendin hassas arkadaşım

engincim sen beni yalnış anladın ben kimseyi hatta seni sorumlu tutmuyorum olurmu öle şey sağ ol var ol ne güzel organizasyom yaptım sana saygı duyuyorum bir telefonuma geldin beni almaya herkezle tek tek ilgilendin hassas arkadaşım

Eyvallah..Gerçi seni almaya gittiğimde bulamadım ayrı mesele de :mrgreen:

gruba katılan enson bendim son kuzu şişi bana yaptı usta et bozuk değilse nden zehirlenmiş olabilirim çünkü oraya gidene kadar hiç bir şeyim yoktu belkide her bünye aynı olmadığından he şöle bişeyde var akşama kadarda açtım açlıktanda olabilir belki boş mideye eti yollayınca mide sapıtmış olabilir

Akşam soğukda çarpmış olabilir. Mide üşütmeside aynı şeye sebep olabilir, mide üşütmesinin maalesef tedaviside yok, kuzu kuzu geçmesini bekleyeceksin :)
Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar