[MT- İstanbul] 09 Temmuz Pazar / Skullhunter kişisi doğum günü aktivitesi

komtan' Alıntı:
goruntu4834nf.jpg

ya hacı olayın bumudur çekimin bumudur...bu nedir baba ya...kendimi hiç bu kadar iğrenç görmemiştim...Allah seni bildiği gibi yapsın komtanım...:p

Super Moderator
Ben fuarda daha fotojenik çekmiştim, onu da beğenmemiştin Mete abi...:silent:

ya abicim valla özenle kötü çekiyosunuz yav...:p

len kendimi şöyle karizmatik bi şekilde görüp egomu tatmin edemeyecekmiyim ben....:p

yahu ağız tadıyla bir paranoya yoğun paradokslar yaşatmadınız bana...:queen:

komtan' Alıntı:

olcanım şu fotoya bi baksana...mod bunu koyarsa siteye bende ona fotoğraf çekme sanatını öğretirim...:p

Son düzenleme:
Super Moderator
1 dakka yalnız öyle mod falan diye meslekteşıma:bounce: laf söyletmem yalnız...:p
Ben senin bana fotoğraf sanatını öğretebilme ihtimalini sevdim...:p(Çok özenti oldu yine)

olcan138' Alıntı:
1 dakka yalnız öyle mod falan diye meslekteşıma:bounce: laf söyletmem yalnız...:p
Ben senin bana fotoğraf sanatını öğretebilme ihtimalini sevdim...:p(Çok özenti oldu yine)

bir mod diğer bir moda demişki gel beraber en kötü fotoğrafı kim çeker...hayatım sen mod oldun ama biz onursal adminiz burada...beni konuşturma şimdi...Erhan abine sor...

Mete Han'ın Sitedeki Önemi ve Jeopolitik Konumu hakkında brifing versin... :queen:

sitenin en yüksek egolu manyağı benim...yav valla kırığım diyorum...:queen:

erhan kardeşim erken ayrılmak zorunda kaldım ama pastan güzelmiş iyiki doğdun. sevgiler..
:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar