MT İSTANBUL-03.03.2012 Cumartesi Fuar öncesi kahvaltı buluşması

biraz geç oldu ama bir türlü fırsatım olmadı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. :cat:
darısı daha geniş ve büyük etkinliklere diyelim:mrgreen:

Bir arkadaş o gün kahvaltı alanından çıktıktan sonra motorlarla giderken videoya çekmişti o video nerde acaba :)

Bir arkadaş o gün kahvaltı alanından çıktıktan sonra motorlarla giderken videoya çekmişti o video nerde acaba :)

O videonun başına neler geldi bi bilseniz :salut: sanırım benim artçımın çektiği videoyu sordunuz o ise videoda keramet olduğunu düşündüğüm için dosyalarımda duruyor ne zaman düzenlemeye kalksam videoyu pc kapanıyor belki 25-30 kez denedim ama hep aynı :pr: :pr: pes ettim :salut:

O videonun başına neler geldi bi bilseniz :salut: sanırım benim artçımın çektiği videoyu sordunuz o ise videoda keramet olduğunu düşündüğüm için dosyalarımda duruyor ne zaman düzenlemeye kalksam videoyu pc kapanıyor belki 25-30 kez denedim ama hep aynı :pr: :pr: pes ettim :salut:
Evet o video bahsettiğim,acayip bişey olmuş sizinkide :silent: ama rapıdshare gibi downloader sitelerine yüklerseniz bizlerde indirip yada bi kişi indirip düzenleyip atabilir foruma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar