güsel bi gundu sevdim o gunu yarış ayrıyetten güsel idi biraz dağınıklık vardı evet ama yinede güsel di yarıştan sonra zaten milletin gaza geleceği belli idi yarıştan sonra da zatn öle bi grup sürüşü olmadı videoda ismimi göremedim luxor
niye videoda ismini görecekmişsin ki bakiim sen çaylak...ayrıca bir daha mesaj yazarken zahmet olmazsa noktalama işaretlerine biraz olsun dikkat et.ben sana böyle mi öğrettim.
grup sürüşünde ise haklısınız ama şunu da diyebilirim ki tuzla çıkışına kadar olan gidişte gayet güzel bir sürüş oldu.genelde sabit hızda ve düzenli bir şekilde gidildi.hatta ilk suadiye çıkıştan sonra ilk başta anlamadığım bir nedenle maltepeye yaklaşırken yoldan saptık.noluyor dememe kalmadan bazı arkadaşların benzinlerinin olmadığını gördük(grup sürüşüne geliyorsun ve benzinin yok!!! bir sürü insanı bekletiyorsun falan)
neyse ben benzincide fazla beklemek istemedim ve biraz bekledikten sonra ön grubu kaçırmamak için grup başını çekerek benzini olmayan arkadaşları benzincide bırakıp tuzla yakınındaki çıkışa doğru yol aldım.bu kısımda da beni takip eden arkadaşlar gayet güzel bir grup sürüşü yaptılar, sırayı bozmadılar ve bir çoğu el işaretlerimi gayet iyi anladılar.
asıl curcuna istanbul parka yaklaşılınca ortaya çıktı.işte videoda gördüğünüz gibi sıra bozulmaları hep o kısımda yaşandı.arabalar çoğalıp yol daralınca ve başka yerlerden gelen motosikletler grubu görüp araya sıkışmaya çalışınca zaten tekil sürüşe geçildi mecburen.
yolda beni en çok rahatsız eden konu(gene videoda göreceğiniz üzere) bazı race kullanan arkadaşların grup arasına dalıp alakasız bir şekilde aralardan gazlamaları oldu, üstelik yan şerit boşken.bizim grupla alakan yok, geçip gideceğine hava atar gibi grubun arasından slalom yaparcasına geçmek olmaz.
gözüme takılan bir kaç tane de kanuni racer kullanıcısı vardı açıkçası.gruptan kişilerdi ama nedense gruptakilerle yarışmak gibi bir amaç içerisinde geldiler yol boyunca.
sonuç olarak bence gelenlerin %60 ı grup sürüşüne bir şekilde aşinaydılar ama gerisi sanırım ilk kez toplu sürüş yapıyorlardı.onlarında gelecek gezilerde daha bilinçli olacaklarına inanıyorum ben...