msn hakkında yardım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar dün crazy katil nickli üyeden msn üzerinden link geldi bende aptiliğim üzerimde olduğu için bana gelen link e salak gibi tıkladım..:p

[email protected] bu resimdeki senmisin diye bi link geldi acmış bulundum.:pale:

sonra sordum bu link neyin nesi diye o da abi sakın açma virüs dedi uyarı için çok geç açmış bulundum..:pale:

nod32 virüs programını 6 kere çalıştırdım 2 kere msn i komple silip tekrar yükledim artı msntr.net sitesinden simitfraud.exe adlı msdos programını indirip çalıştırdım oda fayda etmedi acaba ne yapmalıyım..:silent:

Abi zmna bırak kendılıgınden gelıp gecıyor :) sana kım dedıkı gelen dosyayı kabul et :queen: İnsan once kb tına bakardı msn vurusleri 1 kb den fazla olmas anlardır ordan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
selçuk ne bileyim yahu kafam allak bullak bu neyin nesi demeye kalmadı açmış bulundum..

o bişey değil siteden arkadaslarında msn adresi var benim msn onlara bu linkden gönderiyor onlarıda rahatsız ediyor..

Forum sıtelerıne gır bak abı googleye format yaz mutlaka cıkar Insallah XP cd sı vardırda atar kurtulursun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
msn clean.exe adlı bi program buldum şimdi onu deniyorum umarım format atmaya gerek kalmaz..

Bilmeden tek başına format atayim deme sakın. Başka yöntem bul ya da 35 ytl ye git bi bilgisayarcıya atsın.

yok yaw format atmak çok kolay zaten orjinal cdler driverlar ve xp sendeyse hiç sorun yok, bilgisayar sitelerine gir 3-5 thread oku hemen kaparsın mevzuuyu.

format atmadan da geçmiyor haberin ola.

http://forum.donanimhaber.com/m_5463037/tm.htm

aha da sana link oku tüm yazıları adım adım anlatıyor sana yapman gerekenleri

unutma bu kıyağımı:cherry:

Son düzenleme:
Bilmeden tek başına format atayim deme sakın. Başka yöntem bul ya da 35 ytl ye git bi bilgisayarcıya atsın.

35 Ytl he :) Valla ıyımıs :) Bu kadar basıt bır olaya 35 ytl bende dıyorum bunlar nıye mantar gıbı cogalıyor :queen: Next Next Finish bi olay yanı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla en son 1 bucuk ay önce bi internet kafeye 30 ytl ye format attırdım çoçuk saolsun bütün sürücüleri sorunsuz yüklemiş..

halimmm hoca sağolasın şimdi bi kaç tane exe programı denedim geçti gibi eger yarın sorun devam ederse senin yöntemi deneyeceğim olmasa yine aynı internetcafenin yolunu tutup 30 ytl bayılacam..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
format attırmaya para verme kendinde yapabilirsin...yazık günah verdiğin paraya bir saatini alır..bende kendi kendime öğrendim...en fazla çöker :p bu işler böyle yapa,boza öğrenirsin...eğer bilgisayardan anlayan arkadaşın felan varsa ondan bir kere görsen yeter...

tamam ama driver cd sini al bidahaki sefere ki verdiğim linkten okuyarak yapabilirsin,ne sorunun olursa ben sana resimlerle anlatırım, 30 lira 7-8 litre benzin demek :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
3-4 tane exe programından sonra sorun düzeldi galiba ama bi sorun çıkarsa senin yöntemi kullanıcam..

kerem kanka banada senden geldi bide senin yazının aynısı olunca tıkladım şerefsizler yaa cok kötü yapmışlar valla pc kafasına göre bişiler yapıyo ardabir bazı dosyaları kapatıyo açıyo ben alıştım artık pcde virüs programıda yok heryerede giriyom çıkıyom Allah sonumuzu hayır etsin :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar