Mrb..!

cok uzun uraşlar sonunda allahıma bin şükürler olsunki üye olabildim :):) nasıl bişidir cok dellendim artık üye olmak için aktifleştiriyom 15dk sonra deip duruyoo neysee fazla uzatmadan geldim artık ben furkan ilk defada forumda takılıom malum mmotor hastası olduğumuzdandır :):)

H.Bulduk :) inş benim içinde sizin içinde en hayırlısı olur bu üyelik :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h.g. iyi takılmalar dilerim :rendeer:

hoş bulduk jonturq banlama olmadığı sürece burdayım çünkü bi daha üye olmakla urasamam :flower::flower::flower:

HıoŞ BuLDuK GeRÇeKTeN BuKaDaR DoLu oLuCaĞıNı HiÇ DüŞüNMeZDiM TeŞeKKüR eDeRiM HeRKeZee TeKRaR HoŞ Bu8LduK :rendeer::cat::rendeer:

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle

hoşgeldin furkan siteyi gezindikçe çok şeyler öğreneceksin metehandan ve prodan uzak dur yeter

gereksız baslık oluyor anasayfada sureklı.. katılırsın katılmazsın benım dusuncem!

gereksız baslık oluyor anasayfada sureklı.. katılırsın katılmazsın benım dusuncem!

Yeni katılan arkadaşlar ilgi bekliyor, onlar için önemli bu, düşünsene sen topic açıyorsun, bir tane bile cevap yok ne hissedersin, şahsen ben kötü olurum, site giresim gelmez, gereksiz muhabbetine girilmektense, bircümle hoşgeldin arkadaşım desen daha güzel olur, benim düşüncem.., Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar