Motosikletten düşen eşini bırakıp kaçtı

yuhh artık yaaaa. kesinlikle motordan düşme olayı değildir bu. bu işin içinde başka bişey vardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Habere değil haberin kaynağına bakmak lazım. Hangi gazete acep. Hürriyet Milliyet asparagas haberlerine benziyor.
Eskiden tercüman, günaydın gibi gazetelerde olurdu böyle haberler :)

ya basit, hastane yakin die adam firlayip yardim getirmeye gitti. o giderken kazayi gorenler boyle yorumladi, H.T. yi hastane ye kaldirdi.
gelgelelim motoru bi kenara birakip karısını taksiyle goturmeyisine:D biraz H.S. beyinliymis(H. Simpson:D)

bence olay çok farklıdır...yanlış lanse edildi basında...bir kısım gazetecelik mazunu (yeni mazun)sohtorik ise olayı böyle algıladı...

Usta adamın kafası kıyaktır belki.
karısı arkada mı düştümü farkına bile varmamıştır bence ....
şaka bi tarafada gerçekten düşüncesiz bir insanmış ...

bende buna yakın bi olay duydum bizzat arkadaşımdan
önünde giden bir araç virajı alamıyo 3 - 4 takla falan atıyo tekrar yola düşüyo düz bi şekilde ve hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ediyo arabadan bile inmiyo ...

bence sarhoştur büyük ihtimalle ....

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Abartılmıs ve işin aslı böyle olmayan bi haber gibi geliyor bana. Adama hemen hakaretler etmeninde bi anlamı yok.

Yok ya, başka bişey vardır, insan bırakıp kaçabilir mi eşini :silent:

valla bencede göründüğünden farklı yani mantıklı hiç bir tarafı yok yada adamcağız şoka girdi heralde ne kadar saçma sen hanımı bırak kaç bunun ailesi yokmu bak merak ettim şimdi

ben kendi bildigim bazi olaylarin gazeteye nasil yansidigini gordum, o gunden beride gazetelerin verdigi haberle malesef inanmiyorum. kesinlikle olayin baska bir aciklamasi olmali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar