Motosikletli sapık..

bızım cezalarımız caydırıcı olmadığı için adam korkusuzca çocuk kacırabiliyor.belkıde okulun önünden alıp kaçırıyodur..yakalansa bile kısa bır surede serbest kalacaktır..çünki cezalar caydırıcı değil.önceden insanlar bırak ceza yemeyi karakola düşersek maafoluruz dıye korkardı.ama şimdi karakoldakı memurların elı kolu bağlı.elını bıle kaldıramıyor suçluya..bu adamı ben yakalamıs olsam ne karakola ne mahkemeye verırım..kımseye vermem .gorulecek hesabımı kendım gorurum..yakalayıp versek kısa sure sonra serbest kalacak gene ...caresız gıbıyız bencee

Aklıma çok daha kanlı ceza yöntemleri gelmekte ama yeri burası değil ::angry2::

şimdi bu haberi duyan aileler,çocuğunu okula götüren anneler,babalar,abileri ve ablaları okul civarında bir motosikletti gördükleri zaman aha sapık işte deyip çocuğa sarılacaktır..bizler de mağdur oluyoruz bir sapık yüzünden..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:silent: aranızda anne, baba olanlar var mı? mutlaka vardır. anne baba olmayanında, kız kardeşi, nişanlısı, karısı, annesi vardır. ben bir anneyim ve kızım 14 yaşında. anlamıyorum, böyle bir konuda bile espri yapabiliyorsunuz ya, bravo size. sapığın biri aramızda bir şekilde dolaşıyor ve biz işin gırgırındayız. :farao: ne denir bilmiyorum gerçekten.:farao: :farao: :farao:

Yanlış düşünmüşsün hakkımda....Maksat konuya ilgi çekmek....Neyse....

İstediğini diyebilirsin.....:cat:

Yanlış düşünmüşsün hakkımda....Maksat konuya ilgi çekmek....Neyse....

İstediğini diyebilirsin.....:cat:

ya yanlış anlama lütfen ;) en azından benim seni yanlış anladığım gibi anlama ama o anda çok bozuldum gerçekten. ciddi bir konuda espri yapılmasına. hassasiyet gösteridiğine eminim. çünkü hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğunu hepimiz biliyoruz. kırmak yada yargılamak değildi amacım, bir anda verilmiş bir tepkiydi. kusura bakma :)

aynen katılıyorum

:silent: aranızda anne, baba olanlar var mı? mutlaka vardır. anne baba olmayanında, kız kardeşi, nişanlısı, karısı, annesi vardır. ben bir anneyim ve kızım 14 yaşında. anlamıyorum, böyle bir konuda bile espri yapabiliyorsunuz ya, bravo size. sapığın biri aramızda bir şekilde dolaşıyor ve biz işin gırgırındayız. :farao: ne denir bilmiyorum gerçekten.:farao: :farao: :farao:

aynen katılıyorum hanımefendiye.. arkadaşlar bu gibi konuların esprisi olmazz..
ALLAH kimsenin başına böyle bir iş vermesin..

espri yapan arkadaşlar.. kötü niyetiniz olmadığı muhakkak fakat dışarıdan okuyunca esprileriniz pek gülünecek cinsten değil.. saygılar..

boy

@Arthas
5 küçük kıza tecavüz eden sapıkla ilgili tek bilinen kırmızı bir motosiklet kullandığı, siyah kask taktığı ve sürekli siyah kıyafetler giydiği.
Motosiklet rengi hariç herşey tutuyor. Neyse ki motorum da siyah, oradan yırttık... :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya yanlış anlama lütfen ;) en azından benim seni yanlış anladığım gibi anlama ama o anda çok bozuldum gerçekten. ciddi bir konuda espri yapılmasına. hassasiyet gösteridiğine eminim. çünkü hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğunu hepimiz biliyoruz. kırmak yada yargılamak değildi amacım, bir anda verilmiş bir tepkiydi. kusura bakma :)

Yok yanlış anlamadım...Gayet ciddi anladım ve kızmadım...En az sizler kadar bende hassasım....Hatta öyle ki bi taraflarını kesip kurutup boynuna asıcaksın ki asla unutmasın..Onu görenlerde ders alsın...

:Umarım bir daha duymayız....Artık haberleri de seyretmiyorum her gün bir pislik insan haberi duymaktan bıktım..Aşağılık rezil adamların heberlerinden midem bulanmaya başladı.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar