Motosikletli genç evlilerin acı sonu...

Öncelikle ALLAH rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin...ben askerliğimi orada yaptığım için çok net biliyorum orada kız kaçırmak hala popüler bir durum bir çok kez karşılaştım hadi bunu geçelim motor kullananların ne kaskları ne eğliyetleri ne de vize,sigorta vb kayıtları yok farları bile yok bunların üstüne motora kapasitesinden fazla kişi biniyorlardı!geçe sene yol kontrollerinde bir çok motor toplamıştık ...demek istediğim şu ki motor deyip geçiliyor fakat bilgilendirilmeden kullanılırsa daha çok canlar yanacak bu kesin kısacası yaşanan bu olay kadar üzücü bir durumda bu cehalet:pr:

Öncelikle ALLAH rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin...ben askerliğimi orada yaptığım için çok net biliyorum orada kız kaçırmak hala popüler bir durum bir çok kez karşılaştım hadi bunu geçelim motor kullananların ne kaskları ne eğliyetleri ne de vize,sigorta vb kayıtları yok farları bile yok bunların üstüne motora kapasitesinden fazla kişi biniyorlardı!geçe sene yol kontrollerinde bir çok motor toplamıştık ...demek istediğim şu ki motor deyip geçiliyor fakat bilgilendirilmeden kullanılırsa daha çok canlar yanacak bu kesin kısacası yaşanan bu olay kadar üzücü bir durumda bu cehalet:pr:

evet kardeşim turgutluda ne yazık ki motosiklet sürücülerinin yüzde doksan dokuzunun kendisine saygısı yok. nişanlım turgutlulu ve kayınpederim motora sırf oradaki misallerden dolayı karşı çıkıyordu zor ikna ettim. malesef orada motor serseri işi olarak algılanıyor daha doğrusu pek çok serseri motor kullanıyor. bunca zamandır korunan sadece iki tane vatandaşa rast geldim. sık sık motor kazası olan bir beldede zaten birşeylerin yanlış olduğu ayan beyan ortadadır. bir kişi daha gencecik gitmiş işte yazık. Allah rahmet eylesin ne diyebilirim.

evlilik arefensinde ve bayram öncesi çok çok acı bir durum. Rahmetli, kızı kaçırmanın dayanılmaz hafifliği ile gazamı geldi nedir? Biraz dikkat et be kardeşim..Allah gani gani rahmet eylesin.

Allah mekanını cennet etsin :S acil şifalar diliyorum bayanada inşallah kurtulur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine allah rahmet eylesin demekten baska birsey gelmiyor elimizden..

Ama TIR söförü gözaltinda.. Yine anliyamiyorum neden??? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar