Katılmıyorum bu şekilde bir savunma olamaz. Bu kanun yanlış mı konulmuş o zaman? Vay efendim beni farketsinler diye kimse kimseyi rahatsız edemez.
..tc verdim sisteme baktı polise mukavemet hakaret asayişi huzuru bozma mala ızrar darp kayıtlarım çıktı...bu ne dedi..aga dedim oluyo bazen bilirsin polis çocukları normal değildir..arama gözaltı uyarısı olur gbt kontrolünde ...aramam yoksa sal beni dedim yorma..taam ganga dedim...:queen: ben roket..:queen:
1hafta 10gün içinde KHK mı ne çıkmış bu mühürsüz app plakalar ile ilgili. 1 senedir denk geldiğim çevirmelerde hiçbir sorun yaşamaz iken dün akşam ki evimin 2-300 metre ilerisindeki çevirmede 412 TL cezayı kitlediler. Normal de çok önemsemezlerdi, ben hiç denk gelmedim ama bir uyarı ile gönderirlerdi(plaka bagajda idi göstermeme rağmen acımadılar) ama bu KHK bahanesiyle hiç acımadan kitliyorlar. (Kime durumu anlatsam yıl sonu yaklaştı, açıkları vardır onları kapatıyorlardır cevabını aldım...)
Diyeceğim o ki mühürsüz plakanız var ise mühürlüsü ile değiştirin. Benim denk geldiğim acımadı cezayı kitledi , size denk gelecek polis çekici ile bile cektirebilir aracınızı ...
30 senedir ehliyet 25 senedirde otomobil sahibiyim. bu güne kadar bir gün bile app plaka takmadın ve takma ihtiyacıda hissetmedim. nedir sizi app plaka takmaya iten amaç ne. bir de kime sorduysam yıl sonu yaklaştı açıklarını kapatıyorlardır diyeceğine sen niye takıyorsun boyunmu uzadı diye sormuyorlar. enteresan işler
dün gene durdurdular BEŞİKTAŞ SARIYER İSTİKAMETİ ORTAKÖY VE KURUCEŞMEDE GENELLİKLE KONTROL VAR evrak eksigi olan arkadaslar o yolu kullanmasın . tuttuklarını götürüyorlar
Bnm anlamadığım bi konu var şimdi bn motoruma kendi orjinal eksozu dışında akrapovic eksoz vs taktığım zmn 199 TL ceza kesilip trafikten men mi edilecek yoksa bn mi yanlış anladım
Plakasını katlıyanlardan bırı benım ve devam edıcem neden mi otoyolda arabala aynı fıyatı odedıgım ıcın koprulerde arabayla aynı fıyatı odedıgım ıcın dogru bırsey yapmıyorum evet ama bunu gerektırıyor sistem polıs durdurursada ceza neyse keserse keser yapcak bırsey yok onuda elım mahkum oderım