Motosikletinizle 90km/s radara yakalanırsanız ne olur?

İzmire giderken izmir girişi yakınlarında Trafik polis ekibi tarafından çevrildik ama bu çevirme ceza veya radar değildi sadece bilgilendirme amaçlı bir ekipti hayret ve hayranlıkla polis arkadaşımla başladık muhabette sözgeldi hız limiti ve durma mesafesine polis arkadaş 100 km hızla giderken önüne bir şey çıkarsa 50 mt den önce duramazsın diye idda etti polis abimizi baktım ikna edemiyorum aldım abiyi arabaya döndük geriye....

hızlandım 130 km hızla cevirmenin olduğu yerde asıldık frene

ölçü yerimizde yol kenarlarında bulunan beyaz küçük direkler durduğumda mesafeyi ölçtük 27 mt ..

teknoloji gelişti falan diye başladım abilere okumaya

en son bana ayran ısmarladılar buz gibi birde polisi seviyorum diye şapka taktılar kafama hepsi ile tokalaşıp öpüştükten sonra bunu hep yapın sevdirin insanımızıa trafik polisini nasihatını verip çok mutlu bir şekilde devam ettim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
su anda ehliyetim yok motosikleti de yeni aldım. temmuz gibi girecegim sınava insallah sorunsuz verecegim ve ehliyetim elimde olacak lakin su anda azrailden cok polis ten korkuyorum cevirir diye :queen:
adamlar bi cevirseler bütün muameleler falan sanırım 800 ytl yi bulur. bide cektikleri otoparkta motosiklete binmeye calısacaklar ve rezil edecekler aleti ki bunu da anlamıs degilim. sen ne hakla benim aracımı kurcalarsın kimsin ki bu hakkı kendinde buluyorsun !!!
Eger yakalanırsam kapatırım kontagı atarım anahtarı yol kenarına kaybederim. Al derim madem ehliyet kullanıyor al da gotur bakalım nasıl götüreceksin.
Bazen adamın kafasını bozmuyorlar degil hani...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar