İzmire giderken izmir girişi yakınlarında Trafik polis ekibi tarafından çevrildik ama bu çevirme ceza veya radar değildi sadece bilgilendirme amaçlı bir ekipti hayret ve hayranlıkla polis arkadaşımla başladık muhabette sözgeldi hız limiti ve durma mesafesine polis arkadaş 100 km hızla giderken önüne bir şey çıkarsa 50 mt den önce duramazsın diye idda etti polis abimizi baktım ikna edemiyorum aldım abiyi arabaya döndük geriye....
hızlandım 130 km hızla cevirmenin olduğu yerde asıldık frene
ölçü yerimizde yol kenarlarında bulunan beyaz küçük direkler durduğumda mesafeyi ölçtük 27 mt ..
teknoloji gelişti falan diye başladım abilere okumaya
en son bana ayran ısmarladılar buz gibi birde polisi seviyorum diye şapka taktılar kafama hepsi ile tokalaşıp öpüştükten sonra bunu hep yapın sevdirin insanımızıa trafik polisini nasihatını verip çok mutlu bir şekilde devam ettim...
hızlandım 130 km hızla cevirmenin olduğu yerde asıldık frene
ölçü yerimizde yol kenarlarında bulunan beyaz küçük direkler durduğumda mesafeyi ölçtük 27 mt ..
teknoloji gelişti falan diye başladım abilere okumaya
en son bana ayran ısmarladılar buz gibi birde polisi seviyorum diye şapka taktılar kafama hepsi ile tokalaşıp öpüştükten sonra bunu hep yapın sevdirin insanımızıa trafik polisini nasihatını verip çok mutlu bir şekilde devam ettim...