Motosikletinizi kar motosikletine çevirin.

Gerçekten benim de hoşuma gitti açıkçası fakat bunu bir tasarım olarak düşünüyorum ben.İlerleme tabiki fakar kar motorsikletlerinin yerini alacağını düşünmüyorum.Motorsikletle ilgili bu gelişmeleri takip etmek,yeni motorsiklet üstüne çalışmaları görmek gerçekten hoşuma gidiyor.Herkese selamlar:)

hoş bunda denge tahminimden de iyi galba gerçi düşsende zemin yumşak ya

sukuturada olurmu bu alet acep

evereste çıkılır bunla yaw. varmı acaba türkiye de bu ekipmanı satan bi yer ;?

arkadaslar..hic boyle seylerle ugrasmayin..benim burda civili lastikler var..:))ben nerdemi yasiyorum..moskovadaa..burda kisin bi kac siyrik biniyor motorsiklete onlarda.. civili lastik..:cherry:

harika bi icaat! bravo bunlar yakinda motorumuzu jetski ye de cevircek bi alet icad ederlerse daha da cok sevinirim...

KTM Bana göre süper bir makina ama bu sistemi görünce KTM Terciyimidir:cat:

Karlı havalarda ne yapıcagız diye düşünüyordum motorsuzluk olmaz deme ama çözümü var olduu :bounce:

kar motoru

2moto firmasının geliştirdigi swichblade adlı ürünü türkiyeden nasıl temin edebilirim.fiyatı nedir.

belli ki eğlenceli bi makina biz tekerleklisini bulamıyoz herifler aşmışlar sınırları harka walla

manyak olmuş...bu kışa girmeden almam lazım bnim 125lie motor keyfimiz bitmesin dimi

V&B

ya ben uludağa çıkabilirim ne kadar tutuyomuş ki acaba böyle bişi yapmak.şahane bi icat ve tutulur bence.

gercekten dahiane bi buluş...burdanda şunu anlıyoruz...motorruhu insana herşey yaptırabilir................................
alonesx@

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar