- Konu Yazar
Sitemizde arattırdım, google'da araştırdım vesselam. Okudumda okudum. Teorik olarak bayağı birşey ögrensemde pratikte tecrübem olmadığı için sizlere çıkardıklarımı söylemek ve mümkünse yönlendirici yorumlar almak istiyorum.
---Öncelikle saglıklı olarak motorda sesi toklaştırmak için;---
1-Performans Hava Filtresi
2-Performans Egzoz
Sorularım;
1-Performans hava filtresi sesi ne kadar etkiler ?
2-Performans egzoz sesi ne kadar etkiler ?
3-İkisi bir arada kullanılabilirmi ? Yani sonuç olarak ses saçmalarmı yoksa toklaşır mı?
---Bunlarda pek tavsiye edilmeyen yöntemler---
1-Egzoz içindeki susturucuları kesmek.
2-Hava filtresini çıkarmak.
3-Manifolt (yanlış yazdım
) çıkışındaki contayı çıkarmak ???
4-Egzoz'da delik açmak.
Sorularım;
1-Performans egzozda susturucuyu kesmek dogrumudur ? Orjinal egzozda susturucu kesmek yeterli midir ?
2-Hava filtresi daimi olarak cıkarılıp kullanılabilir mi ?
3-Manifolt çıkışındaki conta nedir ve ne işe yarar ?
4-Egzoz'da delik açmak ne işe yarar ?
Dedigim gibi çok fazla okudum. Çekişin artması - düşmesi, yakıt sarfiyatının artması - düşmesi v.b. konular önemli degil benim için önemli olan ses kısmıdır. Yorumlarınız bu şekilde yaparsanız beni mutlu edersiniz
Son olarak Almayı düşündügüm motor Zaelsun GS 200. CBR 125'i yatırırsam karşılayacak param yok
Kesinlikle 600 CC verimi alamıyacagımı biliyorum. Konu elimdekinden ne kadar verim alabilecegim. Herşey gönlünüzce olsun.
---Öncelikle saglıklı olarak motorda sesi toklaştırmak için;---
1-Performans Hava Filtresi
2-Performans Egzoz
Sorularım;
1-Performans hava filtresi sesi ne kadar etkiler ?
2-Performans egzoz sesi ne kadar etkiler ?
3-İkisi bir arada kullanılabilirmi ? Yani sonuç olarak ses saçmalarmı yoksa toklaşır mı?
---Bunlarda pek tavsiye edilmeyen yöntemler---
1-Egzoz içindeki susturucuları kesmek.
2-Hava filtresini çıkarmak.
3-Manifolt (yanlış yazdım
4-Egzoz'da delik açmak.
Sorularım;
1-Performans egzozda susturucuyu kesmek dogrumudur ? Orjinal egzozda susturucu kesmek yeterli midir ?
2-Hava filtresi daimi olarak cıkarılıp kullanılabilir mi ?
3-Manifolt çıkışındaki conta nedir ve ne işe yarar ?
4-Egzoz'da delik açmak ne işe yarar ?
Dedigim gibi çok fazla okudum. Çekişin artması - düşmesi, yakıt sarfiyatının artması - düşmesi v.b. konular önemli degil benim için önemli olan ses kısmıdır. Yorumlarınız bu şekilde yaparsanız beni mutlu edersiniz
Son olarak Almayı düşündügüm motor Zaelsun GS 200. CBR 125'i yatırırsam karşılayacak param yok