adana da bi abimizden bi motosiklet aldık;
- kardeş aldığında bana dua edeceksin hiç bi masrafı yok al bin hayrını gör vırvırbvır bisürü şeyler söyledi tamam dedik kocaman adam yalan söylemez dedik motoru aldım.
-100 YTL vergisi
-Muayne hiç yapılmamış
-Sigorta Yok
QUOTE]
digerleri tamamda bunlar nasıl oluyo abicim,adam satmadan önce temiz kagıdı almadımı,vergisi borcu olan taşıt satamazki,muaynesi yapılmaya taşıt temiz kagıdı vermezki,sigortasız taşıt olmazki, yoksa sen motoru parayı veripde mi aldın?
aman abicim sakın böyle bişey yapma he başın çok agrır.
benim mondial 151 rs yi satarken adama getirdim bak diye akşam üstü saat 22 gibiydi adam tamam dedi ben bu motoru alıyorum ben sana şimdi parayı veriyim sen git dedi,bende dedim abi bisiklet satmıyoz ki,yarın gel yanıma gidelim notere işlemleri yapalım motor senin,adam bana demezmi ya kardeş motor bana bu akşma lazım valla şüphelendim bi an dedim len sabah bankamı yokcan diye içimdem sayıkladım.
tabi ben vermedim sabah geldi ben temiz kagıdı aldım34 ytl vergisini ödedim sonra motoru sattım bu kadar,sakın haa elden motor satmayın .:cat: