Motosiklete güvenli bir biçimde nasıl oturulur?

Bunların Hepsini Bir motora Nasıl Güvenle binildiğini anlatmak içinmi Okumuş kazanmış:queen::queen::mrgreen::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------

Usta Motorun ^ M ^ Sini bilmeyen Biri Bile aynı Şekilde biniyor Motosiklete sağ bacağımızı atıp biniceğimizi çok iyi bi şekilde biliyoruz başka konulardan bahsetse daha iyi olurdu herhangi bi sürücü kursunda veya araba galerisinde arabaya nasıl binildiğini öğretmiyolar yani kapıyı açıp biniyosun bukadar yani arkadasta videoda sağ bacağımızı hemde arka sağ bacağımızı :queen: atıyoruz ve biniyoruz derse biraz tepki görmesi normaldir yani

Arabaya binmek ile motora binmek aynı şekilde olmuyor arkadaşım :)

Ağır ve yüksek bir motora sağ taraftan binmeyi dene bakalım ne kadar rahat ve güvenli binebiliyorsun :)

Ha nedir, ben hep soldan binerim diyorsan o senin bildiğin birşeydir ama senin bildiğini de herkesin bilmesi gerekmiyor :)

Ben defalarca motora sağ taraftan binmeye çalışan (zor durumlar da ben de biniyorum, ama normal şartlara göre oldukça zahmetli oluyor denge açısından) kişi ile karşılaştım ve oldukça zorlanıyorlar bilmedikleri için.

Zaten motora alışkın birisi her türlü biner motora ama yeni başlayanlar ne taraftan ne şekilde yaklaşması gerektiğini tam olarak bilmeyebilir ki zaten yukarıdaki video da yeni başlayanlara anlatmak için hazırlanmış imla hatalı da olsa, eksik de olsa :)

Zaten orada asıl dikkat edilmesi gereken husus hangi bacağını kaldırman gerektiğini söylemesinden çok "Motorun Sol Tarafına Geçilmesi Gerekliliği" bana göre.

O kısmı biraz daha iyi vurgulamış olsaydı bir de arka bacak dememiş olsaydı daha iyi bir video olabilirdi bence de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar