Motosiklete büyük ilgi

ferruhtanay.jpg
İki teker’e büyük ilgi
Motosiklet Endüstrisi Derneği Başkanı Ferruh Tanay, yılın 9 aylık döneminde 100 bin olan plakalanmış motosiklet satışının, son çeyrekte yüzde 70
oranında artarak 170 bine ulaştığını söyledi.
Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED) Başkanı Ferruh Tanay, motosiklet sektörünün bu yıl ki cirosunun yaklaşık 1 milyar dolara yükseldiğini belirtti.

Kaynak:Bursa Hakimiyet

Şu vergilerde biraz iyileştirme yapılsa o % 70 oranındaki artış %170 olur.

Her fırsatta trafikten şikayet ediyorlar fakat trafigi rahatlatacak aracın alınmaması için akıl almaz vergileri yüklüyorlar. 22 yıldır şu siyasileri anlayamadım sanırım bir 22 yıl daha anlayamayacagım:pr:

çok uzakta degil .. yakında hava taşıtları çıkacak ((:) millet görmemiş gibi atlayacak ya .. o zaman yollar bizim ((:) artık vergi falanda almazlar oohhh ne rahat lüx hayat

maşallah maşallah Allah nazarlardan korusunnn, demekki alım gücü var millette paylaşım için teşekkür ederim

Bu haberden ders çıkarılması gerekli birton sebeb var..
Herşeye para olarak bakmak ve biz satalımda ne halleri varsa görsünler mantığı
ciroyu artıran en akılsız sermaye...

Bizi kim dinleyecek...Bu dernek mi....:silent::pr:

Elint kardeşime katılmakla beraber bir eklemede ben yapmak istiyorum..
Kanuni düzenlemeler yapılmalı...Tabi bizlerin sorunlarını ve fikirlerimizi
dinleyerek.....

Bu dernek ne yapar.?.Faliyeti nedir.?..

Bir organizasyon veya seminer hazırlayıpta bizleri dinleme gibi
fikirleri varmı.?..

Son düzenleme:
işler tıkırında yani. :) oh maşşallah...
yukarıdaki fotoyu görünce, bu geldi aklıma nedense... :)

veresiyesatanpeinsataneqb2.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yine de geçen yıldan daha az bir satış olduğu ortada; neye seviniyorlar ki? :silent:

ben motorumun kıymetini budün daha çok anladım

kar dolayısıyla sabah iş yerinde bıraktım,12 dakikalık yolu 50 dakikada geldim 15 dakika yürümekte cabası

motosiklete bu kadar ilgi varken, trafi sorununa çare olacakken, ekonomik bir araç olması ve park sorunun bulunmaması gibi artıları varken hükümet her zamanki gibi yeni bir gelir kapısı olarak gördü bu sektörü ve hemen vergilere yüklendi. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

benim merak ettiğim bu kurumları yönetenler günde kaç saatini motosikletle trafikte geçiriyor yada a2 ehliyeti bile varmı acaba ??? motosiklet kullanıcılarının ve motosiklet sevenlerin sorunlarının ne kadarından haberdarlar? ne kadarını bizzat yaşıyorlar?

cobalt cevap verriyorum E şıkkı(hiçbiri)dışardan gelen turiste el atan şerefsize 57 YTL ceza kesen bir zihniyet trafik sorunu hakkında da bişey bilmez.Çünkü onlar geçerken bütün yollar trafiğe kapanıyor.Sadece arabalarının camından el sallıyorlar(nasıl geçtik ama)dercesine...

artmak zorundayız arttık ça daha çok göze geleceğiz. belki daha çok farkedilme şansımız artacak.ama bu ülkede yaşamak artık sorun yeni yıla ilk girdiğinizde avrupalılar + maaşlarla ödülenirken biz ise gazetedeki işte yeni yılda uygulanan zamlar vergi şuyu buyu derken artık yeni yıla zam işi moda oldu... hayat maalesef git gide berbatlaşıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar