Motosikletçinin HGS'yle imtihanı / Mendere Özel

Bi elle hgs'yi diğer elle gidonu tutup gişeden geçince tehlikeli araç sürmekten ceza yazmasınlar :mrgreen:

Bende hgs yi geçen bankadan aldım sonra pvc ile kapladım ve arkadaki yapışan kağıdı çıkarmadım köprüden geçerken elime aldım etiketi ve okumadı kaçak geçiş dedi cumartesi gününden beri sorguluyorum kaçak geçiş ve bakieyi hiç birşey çıkmıyor anlamadım bu para bakiyemden ne zmn düşecek bilen var mı

ben 20 defa geçtim, bakiyemden düşmedi, ceza da gelmedi.

yolunuz düşerse bi vergi dairesinde sorun borcunuz olup olmadığını sonra süpriz olmasın. vergi dairesinde bankaların falan göremediği borçlar gözüküyor.vergi dairesine giderseniz net öğrenirsiniz.borcunuz varmı yokmu.

Motor için HGS yi kredi kartına bağlantılı olarak aldım. Geçtikçe karttan yiyor. Cama yapışacak bölümü de PVC ile kapladım. motorun ön camında krom kuşakların arasına sıkıştırdım. Geçişlerde bazen okuma sorunu oluyor ama baktım ceza durumu yok. Plakadan tespit ediyorlar.

J5cva.jpg

imtihan demişken en büyük imtihan bende oldu. aldığım cbr250 de hgs etiketi ön cama takılıydı aldığım sahibi söktü bende güya uyanıklık yaptım etiket değil kart aldım güya motoru değiştirirken bir daha 5 tl vermeyim diye şimdi de kartı elimde tutsam almıyor öne koysam almıyor ne yaptıysam almıyor sürekli en uzak mesafe kesiyor her seferinde mail atmak zorunda kalıyorum. yapışkanlı kart aldım oda ön camın kavisinde sorun çıkardı bilmiyorum dostlar varmıdır bunun garantili bir çözümü. motoru otobanda gezmek için aldık otobana girmeye korkuyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar