Motosiklet Yolcuları için püfler

artçı olmaya karar verildiğinde okunması gereken bir yazı teşekkürler:)ben de öyle yaptım:)

bence motosiklet tek kişilik bir zevk, araya artçı girdi mi bi tadı kalmıyor. hem ne öyle dayamalar yaslamalar falan :p

Benim artçılarda nerde bu bilinç. Bunları sayacam kabul ederlerse binsinler artık :) Teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emeğine sağlık teşekkürler :thumleft:

Güzel çalışma olmuş eline emeğine sağlık ama püfler nedir ya... püf noktaları diye yazılsaymış daha güzel olurdu. Ama olan olmuş artık kaç senelik konu. Püfleri görünce nedense aklıma bu geldi

Kusura bakmayın uğraşamadım telefonla bu kadar yapabildim

Uzun yolculuklarda artçının sürücüyü mutlak bir şekilde ilgisini dağıtmadan uyanık tutmak zarundadır.....Panik yapmadan uyarmak, arada kaska vurarak evdemisin gibisinden espriler yaparak ağırlaşan ilgisinin artmasını sağlamalıdır....

yüzyılın hortlatmasını yapıcam ama çok tuhaf geldi bu genelde tek kullanıyorum kimse kaska vurmadığı için daha çok dikkatimizi dağıtmazmı bu hareketler diye düşünmeden edemiycem yolamı bakıyım espiriyemi güliyim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uyanık tutması demişsin de benim artçının bi horlamadığı kalıyor. bi gün yapışcak yere ama hadi hayırlısı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar