Arkadaşlar sizi bilmemde ben yıllardır motosiklete binerim...iyiliğine iyide bu meret bizi fena tembel yaptı...vallahi 122 kilo olduysam bunu sebebi bu düldüldür...

bu teorim doğrumudur...Motosiklet = Tembellik...
bazı mesafeleri yürüyerekde halledebilirmiyiz...motora bindiğimizde yapacağımız işe ek mesafe çıkarmıyormuyuz sizce...hani şurayada gideyim veya şurayıda göreyim gibilerinden...yakacağı benzin için değilde beden sağlığı için bazen bisikletede binmek gerekir bence...
kendimize yapacağımız en büyük işkence BİSİKLET e binmektir..
ben motor olmazsa halim duman diyenlerdenim agalar...bu çanağı artık taşıyamaz durumdayım...:queen:çanak çömlek Motora emanet...
Durum vahim o zaman.
Geçen sene ben de öyleydim.Ama sadece motor değil motor+araba=tembellik'ti bendeki denklem.
Bu yüzden motor üzerinde yuva yapmış manda gibiydim geçen yıl Ağustos'ta.Tişörtün altından fırlayan göbeğim ile depo acaip benzerlik arzediyordu

Kendi çözümlerimi yarattım.
Biraz sağ el -sol kulak bir tarif olacak ama.
"motoru adamakıllı temizleyip,pasta cila çekeceksin,çift disk kilidinden sonra motosikletin üzerine kolay kaldırılmayan bir örtü sereceksin,korumalı giysilerini evde ayrı ayrı yerlere saklayacaksın mümkünse sakladığın yerleri de hatırlayamayacak kadar zor olmalı.
Böyle olunca bana benzeyeceksin tembelliğin şekil değiştirecek
amaaan,şimdi kaskı bul,motorun anahtarını bul,bellik bul,montu bul,çizmeleri bul,eldiveni bul,örtüyü kaldır,tertemiz motoru üç km lik yol için kirlek olacak iş değil.ya da bin arabaya git gelince park yeri ara on dakika.
en iyisi yaya.Bi tek ayakkabıyı fırçalarsın gelince
Şu tembellik yüzünden her sabah en az 3 km yürüyorum ve motora binmek zor geliyo kısa mesafelerde.Nasıl temiz bir motorcuyum anlayın artık.Motorumu satarken problem olacağını sanmam
Bu sene müşterinin motoruyla gezen motosikletçi çıragı gibiyim yaa.
30 senedir içtiğim en son 3 paket/gün mallboro yoğunluğundaki sigarayı da bıraktım,yeşil çay,zencefil,licopen,lecithin,ıspanak,ısırgan,keçipeyniri ile beslenip,şakaklarımdaki kırarmış saçları uzattım,güzel havalarda Chinaharley'e biniyorum.kara gözlüklerimi takıyorum"Nüfusçuya söylesem beni 10-15 yaş küçük yazsa" diye düşünüyorum.Akranlarımın torunlarını sünnet ettirdiği yaştayım,Bu ben miyim?

iyi ki motorum var yaaa.