Motosiklet Tutkunları Osmaniye'de Buluştu

Buyrun resimler
CBF Hatay grubundan (Ç)alıntıdır.:rendeer:
(Akdenizli) Vedat beye teşekkürler

dscn1780medium.jpg

dscn1792medium.jpg

dscn1793medium.jpg

dscn1760medium.jpg

dscn1798medium.jpg

dscn1815medium.jpg

dscn1856medium.jpg

dscn1858medium.jpg

dscn1861medium.jpg

dscn1862medium.jpg

dscn1884medium.jpg

dscn1887medium.jpg

dscn1890medium.jpg

dscn1916medium.jpg

dscn1935medium.jpg

dscn1938medium.jp

yerel basın dışında ulusal basında ilgi gösterseydi daha mükemmel olacaktı ama. İstanbulda boyle bir etkinlik olsaydı bütün kanallarda haber olarak yayınlanırdı. Ama ben hiç bir kanalda görmedim. sadece gazetelerin güney sayfalarında yer aldı bugün haber.

yerel basın dışında ulusal basında ilgi gösterseydi daha mükemmel olacaktı ama. İstanbulda boyle bir etkinlik olsaydı bütün kanallarda haber olarak yayınlanırdı. Ama ben hiç bir kanalda görmedim. sadece gazetelerin güney sayfalarında yer aldı bugün haber.

Abiciğim araya bir iki dekolte giyimli manken,şarkıcı gibi popüler isimler serpiştirseydik bak sen ozaman medyamızın ilgisine.:queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
Çok güzel ve cok büyük bir organızasyondu mutlaka organızasyon eksikleri olacaktır 750 motor 1200 kişiyi bir arada tutmak herkesın memlun etmek imkansız ama bizim için önemli olan öyle bir organızasyonun olmasıdır en azından başlangıç olması .

Ben ilk önce bu organızasyonu yapan osmanıye emliyet mürürü halil beye daha sonra osmanıye emniyet mudurlugunun personeline yani sevgili polis abilerimize arkadaşlarımıza inanilmaz fedakarlikları için teşekür etmek istiyorum çünkü çok çaba sarf ettıler güneşin altında her sokak başinda bir görevli bizim yollardan rahat geçmemiz için ugraştılar.

Gaziantep olarak orda bulunmak o havayı tatmak gercekten mükembeldi bizdede kopukluklar oldu olmadı degil ama bunlar bizim için hep tercube oldu en cokta böyle yogun bir geziyi kazasız belasız bitirmemizdi.

bu organızasyon da emegi gecen başta sevgili abim dostum hayali abime ve diger arkadaşlarıma teşekür ederim

Canım abim bu organızasyon bile bizim için büyük bir gelişme :queen::queen:

fotograf konusunu gelince akşam geziler bölümüne fotolar atılacak okadar fotograf varkı en az 500 tane nasıl atacam nasıl acacam topıgı bilmiyorum:silent::silent:

Son düzenleme:
[IMGL]http://img387.imageshack.us/img387/9821/motosiklettutkunlariosm.png[/IMGL] Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Tarafından "Kaskı Tak Bayrağı Al Gel" Kampanyasına Bin Motosiklet Tutkunu Katıldı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından "Kaskı tak bayrağı al gel" kampanyasına bin motosiklet tutkunu katıldı.
Kampanya çerçevesinde Osmaniye,Adana, Antalya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Şanlıurfa ve Hatay'dan gelen motosiklet tutkunlarının katılımı ile kaskın faydalarına ve kask kullanımına dikkat çekildi.

Toprakkale ilçesi D-400 karayolu üzerinde toplanan çok sayıda motosiklet tutkunu, buradan Osmaniye'ye hareket etti.

Yol boyunca polisler yol güvenliğini sağlarken meydana gelebilecek kazalara karşı ambulans da hazır bulunduruldu. Çarşı merkezinde tur atan motosiklet tutkunları Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Etkinliklerine destek vererek çeşitli illerden gelen motosiklet kullanıcılarına teşekkür eden Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Osmaniye'de trafiğe kayıtlı araçların yüzde 33'ünün motosiklet olduğuna dikkat çekti.

Motosiklet kullanımının bu kadar yoğun olduğu ilde buna paralel de çok sayıda ölümlü kaza meydana geldiğini kaydeden Yılmaz, "Motosiklet kullanıcılarımızın kask takmaları noktasında çeşitli kampanyalar düzenledik. Bu kampanyamız çerçevesinde ülkemizin gururu motosiklet dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu "Başıma gelen en güzel şey" diyerek destek verdi. Bu gün buradaki kalabalık da gösteriyor ki kampanyamız sadece ilimizde değil birçok yerde ses getirdi. Motosiklet kullanımında kask takmayı bir alışkanlık haline getirilmesini hedefliyoruz." dedi.

Kamu yönetimindeki anlayışlarının ceza yazmak, yasaklamak olmadığını ifade eden Yılmaz, "Elbette ki kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır. Fakat bununla beraber vatandaşlarımızı bilgilendirerek ve özendirerek bu kampanyamızı yürüttük. En büyük amacımızda bilgilendirerek teşvik etmektir. Bu gün de birçok motosiklet tutkunu kasklarını takarak bu organizasyonumuza destek vermiştir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen motosiklet kullanıcıları, organizasyondan dolayı Osmaniye Emniyet Müdürü Yılmaz'a teşekkür ederek çiçek ve tişört verdi.

Motosiklet tutkunu bin kişi daha sonra konvoy halinde Aslantaş-Karatepe yelken tesislerine hareket etti.

Kaynak:Haberler
HİÇ kimsenin endişesi ve şüphesi olmasın.biz adana mt olarak gerekeni yaptığımızı düşünüyorum.bizzat sevgili arkadaşlarımın fikirleri doğrultusunda sayın Em.Müdürümüze Adana MT olarak kendilerine bu günün anısına çiçek ve tişört hediye ettik.teşekkürlerimizi sunduk..BUNUNLA İLGİLİ RESİMLERİM bazı gazetelerde çıktı.oysa ben isterdimki böyle bir etkinlikte gerekenlerin yapılmasını organize edebilecek kişilerin daha duyarlı olması gerekirdi diye DÜŞÜNÜYORUM.

Son düzenleme:
Osmaniye Bugünlerde Motorcular İçin Çok Gündem Bir Şehir Ve Aktif Bir Şehir.Yeri ve gelişmekte olduğu için motor kullanan insanlara göre de projeler yapılıyor.Bu da insanı çok mutlu ediyor.Bir kez daha HELAL olsun Osmaniye ye :)

bizler adana mt üyeleri olarak oradaydık.bir dahaki duyarlılık buluşmasına daha basının duyarlı olunmasını diliyorum :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar