Motosiklet Tavsiyesi...

Öncelikle herkse selamlar ben yeni bir motor almak istiyorum verebileceğim maksimum para 8.000YTL (8milyar) aklımda Hondanın Türkiyeye yeni getirdiği FES 250 Foresight modeli var ancak ben sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum... Ankarada oturuyorum ve alacağım motorla Ankara - Antalya arasında yolculuk etmeyi planlıyorum FES 250 sonuçta bir scooter acaba onunla bu kadar uzun süreli sorunsuz bir yolculuk yapabilirmiyim ve bu motorla 80-90 km. sınırında bir hıza ulaşabilirmiyim ? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi belirtirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

arkadaşım uzun yolculuklar düşünüyorsan alacağın motor sukutur olmamalı lestik capı buyuk olmalıdır cunki turkiyenin yolları malum teker nekadar kücük olursa herhan gi bir cukura düşüp hakimiyetini kaybetme riskinde okadar artar ve sen sanıyorum yaz sıcagında kullanacaksın o yüzden birde su soğutmalı motorları teci etmen lazım sana tavsiyem ikinci el bir enduru alman hem kulanım acısından cok rahat hem uzun yolculuklarda yormaz .bak dostum ben 15 yıldır çeşitli motosikletler kullandım inan uzun yol için en ideali enduro yamaha 660 tenere . f 650 bmw . honda trasalp gibi motorlar üstünde durabilirsin

Sorduğun soruda bu motor Antalyaya gidermi dersen bence gider. Fakat burada birde 80-90 km hız demişsin rahat ulaşırsın o hıza ama uzun yolculuklarda ANKARA-ANTALYA arasında ise 80-90 km hız ile gidersen baya uzun ve zahmetli bir yolculuk yapmış olursun. Olayın bir diğer yönü ise yok ben 80-90 ile giderim ama geze geze giderim dersen buda sana kalmış ayrı bir zevktir..

benden sana tavsiye honda 250 horneti satışa sunacakmış galiba 2006 içinde araştır doğruysa onu bekle 40 küsür beygir 250 lik motor ama görünüşü en az 500lük motor kadar valla fuarda görürsem ben bile düşünebilirim kendikimi satıp

kardeş sym gts 250 buna bi bak yani fes 250 ye 8000 milyar verme.6800 bende var sym paşalr gibi istediğim yere gidiyorum çok memnunum 140 km hıza ulaşıyorum çok şık ,seri ve kaliteli tavsiye ederim.hatta bugün nasıl olduysa bilmiom ama runner 200 ile ışıklarda bi kalktık ve geçtim ahhahahaa runnercılar kızmayın ama bilmiyorum yani:)ama uzun yolda runner kesin geçer dimi

bahsettıgını motor we soyledıgın hız tamam da o kadar uzak mesafede o motora pek fazla guvenme bence bıraz daaha hırcın bı sey bulman gerecek

Coloris
• Noir métallique Interstellar
• Bleu perle Montana
• Argent métallique Force

Nouveautés
• Nouvelle double optique avant à multiréflecteurs
• Nouvelle poignée passager accordée aux teintes de l’habillage
• Conformité aux normes Euro 2
• Nouveaux coloris

Caractéristiques Foresight (type ED)

Moteur
Type Monocylindre, quatre temps simple arbre à cames, refroidissement liquide
Cylindrée 249,4 cm3
Alésage x course 72,7 x 60 mm
Rapport volumétrique 10,5 à 1
Puissance maxi. 14,1 kW à 7 000 tr/min (95/1/EC)
Couple maxi. 21 Nm à 5 500 tr/min (95/1/EC)

Alimentation
Carburation 1 carburateur à dépression ø 30 mm
Capacité de carburant 12 litres

Système électrique
Allumage Électronique transistorisé
Démarrage Électrique

Transmission
Type V-Matic

Partie Cycle
Dimensions (L x l x H) 2 070 x 735 x 1 425 mm
Empattement 1 450 mm
Hauteur de selle 745 mm
Garde au sol 140 mm
Poids à sec 158,9 kg

Suspensions
Type Avant Fourche télescopique de ø 33 mm, débattement 88,7 mm
Arrière Bras oscillant à simple amortisseur, débattement 96,2 mm

Roues
Type Jantes aluminium à 5 branches en U
Avant 12 x MT2.75
Arrière 12 x MT3.50
Pneumatiques Avant 110/90 – 12 64 J
Arrière 130/70 – 12 62 l

Freins
Type Avant Simple disque hydraulique ø 240 mm avec étrier Combiné 3 pistons et plaquettes résine
Arrière Simple disque hydraulique ø 220 mm avec étrier simple et plaquettes résine

Toutes ces caractéristiques sont indicatives et susceptibles d’évoluer sans préavis.

motor fena değil:cat:

peki uzun yolda rahat kullanabileceğim yani yolda beni fazla yormayacak enduro yada super sport sınıfı olmayan yani rahat bi oturuma sahip olan mümkünse dış görüntüsü güzel olan motoru vs. vs. mümkün mertebe sağlam olan 8000ytl civarında başka ne önerebilirsiniz ?

eğer seçimin scootersa 80-90 lı hızları fazlasıyla geçer merak etme.

ikinci el bmw, yamaha, honda touringler bulabilirsin 8 milyara. iyi durumdaki bi bmw touring ile bir günde izmirden ağrıya bile gidersin

selam ben zealsun zs 200 race modelı almyı dusunuyorum yasım20 ılk bınecegım race modelı lutfen cevap yazın.nasıl motor zealsun yenı bı model hem ucuz 4mılyar cevap beklıyorum

AkRaeP' Alıntı:
peki uzun yolda rahat kullanabileceğim yani yolda beni fazla yormayacak enduro yada super sport sınıfı olmayan yani rahat bi oturuma sahip olan mümkünse dış görüntüsü güzel olan motoru vs. vs. mümkün mertebe sağlam olan 8000ytl civarında başka ne önerebilirsiniz ?

arkadaşım sadece bir iki kere uzun yol yapacahım diyorsan görünüşe önem ver ama motosiklet kullanmak ve onun verdihi hazı duymak istiyorsan kesinlikle ciyeri salam bir makina olsun sana f 650 bmw tavsiye ederim o fiyatlara cok rahat ala bilirsin yada yamaha TDM bir araştır bak TDM de cok iyi bir motor dur cokrahat 220 yi görür ve yol tutuşu özellikle virajı cok iyidir

bence aydınlıkevlerdeki hysong'a baksan iyi olur tam sana göre bişey var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar