Motosiklet tamircisi marş motorunu sökmek için bloğu indirdi

Motosikleti
Çin Malı Skuter
motorumu elinden kurtardım diyip yoluna bak gerekirse bi tanıdığın arabaya yükle veya çekiciyle çevre şehirlerdeki adam akıllı servislere götür
Hocam gittim baktım bayağı dağıtmış motoru, bu halde alacak olsam yüksek ihtimal eksik parça verir.

Motosikleti
Ns200 15"
Bugün ustanın yanına gittim kendim. Marş motoru ters çeviriyor dedi telefonda. Gittim dükkanına. Selamun aleyküm abi ne yaptın dedim. Yüzüme bakmadan marş motorunu verdi. Bana "motorundan gına geldi, sorunları bitmiyor, bıktım motorundan, şu marş motorunu yaptır yapayım şu motoru al git" dedi. Hiçbir şey demeden çıktım gittim. Ben şimdi ne diyeyim, küfür mü edeyim, gideyim adamla kavga mı edeyim, ne yapayım?
Ben onun ustalığına... Marş motorunu toplayan kişi kovanı ters takmış ve bundan dolayı marş motoru ters dönüyor, 3 tane civata söküp marş motorunu dağıtıp kovanı çevirmek 456 senelik elektrik bilgisi istemez. Böyle adamlar çok şey denirde onların seviyesine inmek bir insana yakışmaz...

Bugün ustanın yanına gittim kendim. Marş motoru ters çeviriyor dedi telefonda. Gittim dükkanına. Selamun aleyküm abi ne yaptın dedim. Yüzüme bakmadan marş motorunu verdi. Bana "motorundan gına geldi, sorunları bitmiyor, bıktım motorundan, şu marş motorunu yaptır yapayım şu motoru al git" dedi. Hiçbir şey demeden çıktım gittim. Ben şimdi ne diyeyim, küfür mü edeyim, gideyim adamla kavga mı edeyim, ne yapayım?
Sorunu bulamadım çalıştıramadım diyememiş, vay anasını ya. Marş motoru nasıl ters döndürüyormuş?

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Ben onun ustalığına... Marş motorunu toplayan kişi kovanı ters takmış ve bundan dolayı marş motoru ters dönüyor, 3 tane civata söküp marş motorunu dağıtıp kovanı çevirmek 456 senelik elektrik bilgisi istemez. Böyle adamlar çok şey denirde onların seviyesine inmek bir insana yakışmaz...
Sorunu bulamadım çalıştıramadım diyememiş, vay anasını ya. Marş motoru nasıl ters döndürüyormuş?
Hocam ne yapayım bilemiyorum valla artık. Dağınık haliyle almak istemiyorum, nasıl dağıttıysa toplasın. Tekrar gidersem kavga edeceğiz bu sefer.

Motosikleti
Ns200 15"
Hocam ne yapayım bilemiyorum valla artık. Dağınık haliyle almak istemiyorum, nasıl dağıttıysa toplasın. Tekrar gidersem kavga edeceğiz bu sefer.
Marş motorunun kovanının yönünü değiştirin ve geri götürün denesin olduysa toplasın versin.

çok geçmiş olsun güzel insan.
zamanında tamirci ustalar sayemde çok paracıklar kazandı.
iyiki youtube abimiz var.
tamirciye vereceğim parayı takım takravata veriyorum.
kendi işimi kendim görüyorum.
) bi tek elektrik sıkıntılı. o farklı bir dünya :(
hakkını ara kardeşim.
aç davayı. o düşünsün.
sana acımayana sende acıma.

selam ve dua ile.

Son düzenleme:
Bu saatten sonra yapacak pek bişey kalmamış hocam bırak toplasın çalışır durumda teslim al. En ufak bişeyde de götür kafasına at.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hakkını ara kardeşim.
aç davayı. o düşünsün.

selam ve dua ile.
esnaf dolandırıcılığı genelde hukukta sınıfta kalıyor bi arkadaşım telefonunu yaptırmak için telefoncuya veriyor sonra tamir oldu diyip parasını verip teslim alıyor telefonu ama hala bozuk parasını geri alamadıktan sonra savcılığa gidiyor polisler vs dalga geçmişler hangi telefoncu o söyle biz gitmeyelim diye sonra dükkana geri gidip oturup dükkanın önünde gelen müşterileri kaçırmış anca o zaman esnaf parasını geri vermiş

esnaf dolandırıcılığı genelde hukukta sınıfta kalıyor bi arkadaşım telefonunu yaptırmak için telefoncuya veriyor sonra tamir oldu diyip parasını verip teslim alıyor telefonu ama hala bozuk parasını geri alamadıktan sonra savcılığa gidiyor polisler vs dalga geçmişler hangi telefoncu o söyle biz gitmeyelim diye sonra dükkana geri gidip oturup dükkanın önünde gelen müşterileri kaçırmış anca o zaman esnaf parasını geri vermiş
o zaman burası türkiye mi kardeşim.....

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Marş motorunun kovanının yönünü değiştirin ve geri götürün denesin olduysa toplasın versin.
Valla hocam itler kopekler gibi pismanim keske kendim yapsaydim...
hakkını ara kardeşim.
aç davayı. o düşünsün.

selam ve dua ile.
Valla hocam artik oyle yapacagim, her seyi kendim yapacagim. Sagolun iyi dilekleriniz icin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla ilgili güncelleme yapayım. 27 Aralık 2024 Cumartesi tarihinde tamir için teslim ettiğim ve en geç 31 Aralık Salı günü teslim alabileceğimi planladığım motosikletimi bugün henüz teslim alabildim. Motosikletimi MARŞ BASMIYOR problemi ile vermiştim. Ödediğim ücret şu şekilde:
  • 850 TL yeni akü
  • 1500 TL ateşleme bobini (?)
  • 150 TL buji
  • 2500 TL işçilik
  • 300 TL çekici
  • 500 TL marş motoru tamiri
  • 250 TL ekstra ve gider
  • Toplam: ~6000 TL

Ben sadece MARŞ MOTORUM BASMIYOR şikayeti için vermiştim. Sonuç ve ödediğim ücret bu şekilde. Peki, değdi mi? KESİNLİKLE HAYIR.
  • Grenajların %80'ini oturtamamışlar.
  • Bazı grenajları takamadıkları için GRENAJI DELİP VİDA ATMIŞLAR.
  • Stop lambalarını takamamışlar, biri tırnaklarıyla birlikte komple dışarda.
  • Motorda biraz benzin vardı, ek olarak bir şişeye 100 TL'lik daha benzin alıp götürmüştüm ancak motorda hiç benzin yok?
  • Sökülen ve yanık olduğu iddia edilen bujim verilmedi. Ek olarak eski aküm ve çalışmadığı söylenen ateşleme bobinim de verilmedi.
  • Hepsine okey, muamele çok kötüydü. Adamla kaç sefer kavga eşiğine geldim.

Bu bana büyük bir pişmanlık ve kötü bir anı olarak kaldı. Grenajları söküp kendim tekrardan toplayacağım. Vida atılan grenajlara belki macun çekip boyayabilirim, bilmiyorum. O konu beni üzdü. Motosikleti çok kötü toplamışlar. Bu kadar kötü beklemiyordum. Yapacak bir şey yok. Siz benim durumuma düşmeyin. Herkese iyi günler :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Motoseverrr @cmyk @sampsonte @impetum @tommygun @yaşlıveacemi @Okan Sinan Ocan @turkerboss @sallami @yec hepinize yardımlarınız, destekleriniz ve verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim. Etiketler için kusura bakmayın :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar