Motosiklet sürücüsünün kafasına kopan tekerlek çarptı

Yolunda seyreden motosiklet sürücüsünün kafasına tekerlek çarpması sonucu hayatını kaybetti. Brezilya'da yaşanan olayda karşı şeritten geldiği görülen bir otomobil lastiğinin motosiklet kullanıcısının kafasına çarparak düşürdüğü görülüyor. Olay saniye saniye arkadan gelen bir motosikletlinin kamerasına yansıdı. Lastiğin çarpması sonucu yere düşen sürücü feci şekilde can verdi.

[webtv]brheignvlgm[/webtv]

Ekli dosyalar

• tekerlek-motorcunun-kafasina-carpti.jpg
    tekerlek-motorcunun-kafasina-carpti.jpg
    54.1 KB · Görüntüleme: 14,197
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ecel geldiği zaman ah vah dinlemiyor işte. Bir de tuhaf demişsin ama bu dünya da artık bana hiç birşey tuhaf gelmiyor. Şuan balkonda sigara içiyorum. Önümden ufo geçse sineye çeker, sigaramı içmeye devam ederim.

25 metre daha ileride olsaydım benim de başıma aynısı geliyordu. Hem de artçılı

vadesi dolmuş.yolculuktan vazgeçip evde otursa su içerken boğularak ölürdü belkide.

Nerede olursanız olunuz ölüm size ulaşır; sarp ve sağlam kalelerde olsanız bile! (nisa suresi)

"Gökten malum şey yağsa bize tam tersi düşer, o da yerden seker cebimize girer" sözünde vurgulanmak istenen şanssızlığın tanımı olmuş arkadaş. :pale:

Sade teker olsa yine iyi, Bostancı köprüsüne doğru E-5 e çıkarken yarım aksla beraber tekerlek sistemi komple üstüme geldi. Düz de gitmiyor bir şağa bir soal hacı yatmaz gibi.. O gün nasıl kurtardım hala inanamam, yola çıktım, yola göçmüş taksi de karşımda üstelik..

DKN

allah sevdiğini erken yanına alır. iyi adammış demek ki

Benimde Ziverbey'deki bir benzincinin bayrak astıkları halat boynuma dolanmıştı, nasıl durdum ben bilmiyorum o an.

Mekanı cennet olsun videodaki kişinin.

ecel geldi başa bahane boşuna

bu da motor kullanmanın bir cilvesi olsa gerek

Rabbim mekanını vennet etsin

Benimde Ziverbey'deki bir benzincinin bayrak astıkları halat boynuma dolanmıştı, nasıl durdum ben bilmiyorum o an.

Mekanı cennet olsun videodaki kişinin.

4 sene falan önceki seçimlerde de benim kaskımın camına pankart ipi takılmıştı. 20 mt. boyunca ip kaskımı testere gibi kese kese gidip durdum. Durduğumda ipin sonuna bi kaç karış kalmıştı. Bu memlekette ölmek için çok kasmaya gerek yok. o seni buluyo

Dün iş çıkışı Gaziemir-Balçova istikameti çevreyolunda mutfak tipi hazırlanmış mermer taşıyan bir transit vardı. Mermerlerin arasına koyduğu ağaç(inşaatçılar 8-8 der) yaklaşık 50-60 cm rüzgardan koptu yolun orta şeridine düştü. O esnada Allah'tan sol şeritteydim. Orta şeritteki aracın altına girecek derken tamponu dağıttı plaka falan düştü.Tehlikeyi o hızda fark edemiyorsun ufak bişey gibi geliyor,bana isabet etseydi düştükten sonra muhtemelen üzerimden başka bir araç geçerdi.Trafik akıcı ve yoğundu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar