Motosiklet Sürücüsü İki Otobüs Arasında Sıkıştı

Mecidiyeköy’de biri park diğeri hareket halinde olan iki halk otobüsünün arasından geçmeye çalışan motosiklet sürücüsü, araçların arasında sıkıştı. Motosikletlinin otobüslerin altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz 31 Ocak Cuma günü saat 14.00 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Merkez Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, halk otobüsü duraktan yolcu aldıktan sonra seferine başladı. Otobüs bir süre ilerledikten sonra seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, hareket halinde ve park halinde olan iki otobüsün arasından geçmeye çalıştı. Ancak iki araç arasında sıkışan motosikletli kontrolü kaybederek yere savruldu. Otobüslerin altında kalmaktan kıl payı kurtulan motosikletli, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Motosikletlinin arada sıkıştığını gören otobüs şoförü de durarak gencin yanına gitti. Otobüsteki yolcular ise panik yaşadı. Kaza anı ve yaşananlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otobüs yolcu aldıktan sonra ilerlemeye başlıyor. O esnada bir motosiklet sürücüsü otobüsün yanından geçiyor. Diğer motosiklet sürücüsü ise arada sıkışıyor. Sürücü yere düşerken, otobüs ise duruyor. Araçtan inen şoför, “Ne işin var orada senin?” diye tepki göstererek gencin yanına gidiyor.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Hürriyet

Ekli dosyalar

• iki-otobus-arasina-sikisti.jpg
    iki-otobus-arasina-sikisti.jpg
    79.1 KB · Görüntüleme: 20,833
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oraya da girmezsin hani. Ben motorumu araba gibi kullanıyorum abi. arabayla nasıl gidosam onla da öyle. bi en çılgınca şeyim de emniyet şeridi oluyor. Onun dışında böyle aralara girmem kolay kolay.

Gördüğümüz her boşluktan geçme zorunluluğu mu var?

Şu psikolojiden kurtulmamız gerek. Hiç mi canının kıymeti yok, oradan geçmeye çalışmak nedir? (Ben geçmiyor muyum böyle aralardan, evet geçiyorum. Başıma böyle bi olay gelmediği için rahat rahat yorum yapıyorum.)

Hiç çevre kontrolü yok, hızı nispeten fazla, tek hedef o aradan geçmek. Ok gibi kilitlenmiş kalmış.

Yine de ucuz atlatmış, geçmiş olsun.

Öndeki kuryeyi takip ederek gidiyormuş fakat aranın kapanma hızını hesaplayamamış. Kurye aradan geçmiş bu arkadaş takılmış.

e2d.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Büyük hiç bir aracın sağına gi-ril-mez. Hele otobüs, hele tır, hele kamyon. 1 dakika geç git sağlam git.

Bir daha otobüs gördüğünde kafasını oraya buraya sokmaya cesaret edemez. Böylece hayatı boyunca ezilip, ölmekten kurtulmuş olur.

Sahibinden; çiziksiz, yatması kalkması olmayan, boyasız KTM Duke. Dosta gider.

mal.
bu mallar sadece kendilerini değil bizi de riske atıyor.
çünkü etrafında kim var hiç umurlarında değil. diğer motosikletlilerin yanından da aynı bu şekilde geçiyorlar. kendi ölse sıkıntı değil de, bizi de öldürecekler.
geri zekalılar.

Abartılacak bir şey yok,şimdi çocuğa bok atıp şuraya yorum yapan herkesss ama herkess defarca buna benzer aralardan son anda geçmiştir.

kamyon ve otobüs gibi ağır taşıtlara azami dikkat gerekir. düşünce herzaman bu kadar şanslı olamayabilirsiniz. tekerlerin etrafı açık olduğu için Allah korusun tekerin altında kalma durumu olabilir.

Bence hakaret etmeye hiç gerek yok. Sonuçta kendi etmiş ve yine kendi bulmuş. Allah korusun çok daha kötüsü olabilirdi. Zaten hayatının şokunu yaşamıştır muhtemelen. Umarim bu hem ona hem bize bir tecrübe olur.

Allah kötüsünden korumuş, malesef ki bazılarımızın başına kötü bir şey gelmeden dikkatli olmamız mümkün olmuyor. artık tecrübesiyle daha dikkatli olacağını umuyorum

orası öyle lanet bir yer ki
içeride durak var ama otobüsler yolda bulunan bir şeridi park için kullanıyor.

Abi hepimiz eleştiriyorduk da ben ehliyetimi ilk alıp trafiği çıktığım zamanı düşünüyorum. Allah'a çok şükür ölmemişim o dönem. Ehliyet eğitimi sadece motoru sürmek olunca yaşayarak öğrenmek zorunda kalıyoruz. Ve bu tarz olayları ne yazık ki acı tecrübelerle sürdükçe öğreniyoruz. Bir nevi soba elimizi yakana kadar sıcak olduğunu anlamıyoruz. Yani asıl eleştirilmesi gereken nokta eğitim bence. Dünya para alıp ehliyet veren sistemin bir tane trafik güvenliği maddesine değinmemesi. Bilmiyorum yanlış düşünüyorum belki ama ben de burnumu sürte sürte risk algımı genişletmeye başlattım. Bu süreç de hala devam ediyor. Ama minimum seviyede güzel bir güvenlik eğitimi alarak başlasam çoğu riske girmemiş olurdum. Kim bile bile kendini sakat bırakmak ister ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar