Motosiklet.net Camiasina Sonsuz şükranlarimi Gönderiyorum

Aradığımız (AB RH+) Kan için bizzat gelip Kan'ını veren, Kan vermek İsteyipte belirli nedenlerden dolayı gelemeyen,Telefon Mesajı Çeken, Forum'da Geçmiş Olsun Mesajlarını Yollayan, Yollayamayan, Tanıdığım ve Tanıyamadığım Tüm Arkadaşlarıma Kendi Ailem (Başta Babam Olmak Üzere) Sevgilerimi Gönderiyor, Sevdiklerinizle Birlikte Sağlıklı ve Mutlu Bir Ömür Temenni Ediyorum.....:rendeer:
Hakan ÇILDIR
Ahmet ÇILDIR (Babam)

Aslında bir süredir kan gurupları başlığını güncellemeyi ihmal ettik, ve fuarda bu konu hatırlatıldı, şimdi hemen güncellemeleri yapyorum.

ihtiyacınız olan kanı bulduğunuza çok sevindim.:cat:

jameika dostum bana dönmedin mesaj yazmıstım galiba dedigim zamanlar uygun degildi kusurabakma..
tekrar geçmiş olsun

frontier' Alıntı:
jameika dostum bana dönmedin mesaj yazmıstım galiba dedigim zamanlar uygun degildi kusurabakma..
tekrar geçmiş olsun

İlgin İçin Teşekkür Ediyorum.Hafta sonu ve Mesai Saatleri Dışında Kan alımı yapmadıkları için şimdilik gelen arkadaşlardan tedarik ettik.Aradığın ve İlgilendiğin için sağol. Birbaşka zaman lazım olacak yine, ozaman tekrar iletişim kurabiliriz müsait olursan. Sağlıklı Günlere.......:rendeer:

jameika34' Alıntı:
İlgin İçin Teşekkür Ediyorum.Hafta sonu ve Mesai Saatleri Dışında Kan alımı yapmadıkları için şimdilik gelen arkadaşlardan tedarik ettik.Aradığın ve İlgilendiğin için sağol. Birbaşka zaman lazım olacak yine, ozaman tekrar iletişim kurabiliriz müsait olursan. Sağlıklı Günlere.......:rendeer:
her zaman bekliyorum seve seve numaram kayıtlı dursun

Ayrıca Okuluna Geçkalmayı Göze Alıp Sabahın Erken Saatlerinde Hastahaneye
gelen (İLNAPOLİ) Nihat Kardeşime,

İşyerinden İzin Alıp Çamlıca'dan Gelen (NİCEMAN) Tümer Kardeşime,

Hasta Olupda Gelemeyen daha sonra gelmek isteyen CEREN kardeşime,

Mesai Saatleri Dışında Gelme durumu olan, ama o saatlerde kan alma işlemi olmadığından dolayı gelemeyen (FRONTİER) SERHAT kardeşime,

İşyerinin Maltepe'de (Kartal) uzakta oluşundan dolayı ve ancak öğle saatleri gelebilme durumu olan ve o saatlerdede tatil oluşundan dolayıda kan alma olayı problem olduğundan gelemeyen (THE CROMUS) RECAİ kardeşime,

ve ilgilenen herkese sonsuz teşekkürlerimi tekrar gönderiyorum... Allah Herkesden razı olsun.....

tekrar çok geçmiş olsun Hakan abi, umarım kanımız işe yarar.. Tahlil sonuçlarından sonra bizi haberdar edersen çok memnun olurum..

ban sabah gittim ve kan verdim fakat her verilen kan işe yaramıyormuş.. bazı tahlillerden sonra netleşiyormuş.. İşe yarayıp yaramadığını Hakan abimizden öğreneceğiz..

:rendeer: Evet Merak Eden Arkadaşlar İçin...Motosiklet.net Ailesinden Alınan (NİCEMAN/TÜMER) ve (İLNAPOLİ/NİHAT) Kardeşlerimin kanlarında herhangi bir sorun olmadı, Diğer gelen 5 kişiden 3'ü kanlarında sarılık mikrobu teşhis edildiğinden fire verdi. Fakat 4 ünite kan lazımdı ve 4 ünite kan'ı temin ettik.Dün ve bugün alınan kanlar babama verildi ve Bugün Hastahaneden Tekrar Ev'e Babamı Getirdik. Sağlık Durumu Kan Verildiği İçin Şuanda Herhangi bir sorun yok. İlgilenen, Sağlık Mesajları gönderen ve Gelipde bizzat Kan'ını veren Tüm Arkadaşlarıma Sevgilerimi Gönderiyorum... Herkesden Allah Razı Olsun

ilnapoli' Alıntı:
ban sabah gittim ve kan verdim fakat her verilen kan işe yaramıyormuş.. bazı tahlillerden sonra netleşiyormuş.. İşe yarayıp yaramadığını Hakan abimizden öğreneceğiz..

Canım verdiğin Kan'da Herangibir Sorun Çıkmadı.Allah Razı Olsun, Kendine iyi bak kardeşim.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun biraderim

Hakan Abi, kanı bulmanıza çok sevindim.
İnşallah babanız da en kısa zamanda sağlığına kavuşur, çok geçmiş olsun.
Allah hepimize sağlık versin.

"jamaika34",Çok özür diliyorum.Ben konuyu görmedim.Duyarlılık gösteren kardeşlerimizede çok teşekkür ediyorum.Şimdiden geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar