Motosiklet montu için tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhabalar yaklaşık 10 ay önce cbr250r 2014 motosikletimi satın almıştım.Üstümde yaklaşık 2 yıldır kullandıgım 4 mevsim venom tekstil ceket ile geziyordum.Artık bunu değiştirmenin vakti geldi hatta geçtiğini düşünüyorum.Mümkünse 750liraya kadar ufak tefek üstüne cıkabilirim alabilicegim mont tavsiyesi verirmisiniz...Mümkünse bilindik markalar olursa çok sevinirim.Tekstil istiyorum.Araştırıp araştırıp bulamadım bir türlü kafama yatanı kullananlardan yorum alırsam cok mutlu olurum tesekkurler. Buda motosikletim ve kaskim
vEyknm.jpg

Kendi kullandığım mont. Süper kaliteli sağlam.
Dainese G.Super Speed Tex Fiyatı biraz uçmuş Kurlardan dolayı düşünürsen aklında bulunsun.

Motorunla uyumlu olmak istiyorsan:
http://www.n11.com/revit-raceway-yazlik-mont-mavi-P62523895

Kendi kullandığım mont. Süper kaliteli sağlam.
Dainese G.Super Speed Tex Fiyatı biraz uçmuş Kurlardan dolayı düşünürsen aklında bulunsun.

o montu gördüm begendim fakat yazlık mont bana 4 mevsim lazım :'( jant seritlerini yaptiriyoruz izmirde kahramanlarda

Dainese g.super speed tex kullaniyorum bende öneririm hatta satadabilirim:D 46 beden var elimde biraz kısa geliyo bana... düşünürseniz anlasabiliriz:D... dort mevsim genelde tavsiye edilemz bi kislik bi yazluk alin denir dort mevsimlikler yazin yakmiyo mu? Veya kışın usutmuyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar