motosiklet lastikleri neden bu kadar pahalı

tamamen arz talep meselesı.100 otomobıl lastıgı satılıyorsa 1 adet motor lastıgı belkı satılıyordur.hesabını yapın ıste,surkılasyonunun ne kadar yavas oldugunu.halıyle bu ısı yapanlar ayakta kalabılmek ıcın asıldıkca asılıyorlar.vay bızım halımıze.

turkıye ıste yerlı uretım ne var ? yerlı olsa aradakı naklıye dıstrıbutor bazı kdv ler daha dusuk olurdu ıthal olunca boyle duduklenıyoruz bu gene ıyı zamanlarımız ben dovız fırlarsa ne olacak halımız onu dusunuyorum ? araba lastıgı demıssın onda da bır ıkı konu var 1 arz talep meselesı dogrudur 2 arkadaslarda belırtmıs zaten araba lastıgı sert hamurdandır motorsıklet lastıgı yumusak hamurdandır ve daha defosuz olması gereken detaylı teknık ısteyen bır lastıktır ...........s.p.

Çok daha kaliteli kauçuk ve teknolojiyle üretiliyorlar ama yinede bence olması gerektiğinden pahalılar

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Motosiklet yedek parçası olupta ucuz olan birşey söyleyebilecek biri var mı aramızda? Sticker mi diyeceksiniz ?

Tam üstüne bastın. :cherry: Motorumun sol kısmındaki GİLERA stickerındaki R harfi düşmüş. G harfi de tam düşecekken ben farkettim. Dün Ferco'ya gittim sticker almaya. Görüntü hoş değil çünkü, içime sinmiyor öyle dolanmak.. Çıktım üst kata, fiyatını duyunca teşekkür edip kaçtım resmen. Ne kadar dersiniz???

20€+KDV!!! Bu sadece GİLERA stickerının ücreti. Allah hiç kimseyi Ferco'nun eline düşürmesin...

Bu arada geçenlerde ben de arka lastiğimi değiştirdim. Genelde 300 lira gibi bir fiyattı benim motorun arka lastiği. Biraz inik kullanmışım, yanlardan yemiş. :) Yoksa iyi durumdaydı lastiğim. Neyse işte, en uygun fiyatı www.lastix.com sitesinde buldum. Her yerde 280-300 TL. fiyata satılan lastiğimi bu sitede 230 TL. ye buldum (Dunlop). Belki sizin de işinize yarar. :cat:

arkadaşlar affınıza sığınarak birşey daha soracağım.dunlop marka lastikler şuan en uygun fiyata buldum(oda çifti 640 lira neresi uygunsa)marka olarak metzellerden çokmu geridir.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

evet haklisiniz bana arka lastige 300 yavro cektiler gidecegi kilometre de 4000 den fazla degil

motosiklet lastikleri yurtdışında da pahalı zannedersem
hatta bazı yabancı sitelerden Türkiye'deki fiyatından daha pahalı
motosiklet lastikleri biraz da oto lastiklerinden daha kaliteli olduğundan pahalı herhalde

arkadaşlar affınıza sığınarak birşey daha soracağım.dunlop marka lastikler şuan en uygun fiyata buldum(oda çifti 640 lira neresi uygunsa)marka olarak metzellerden çokmu geridir.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Modeline ve kullanım amacına göre değişir. Kullanıcının beklentisine ve bakış açısına göre bile değişir. Dunlop'un hiç tutulmayan modelleri de var, çok beğenilen modelleri de diye biliyorum ben.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadşlar motosiklet bir hobi olrk görülüor heral kanımca..arabalar sık tüketim içine girdiği içindir

örnek:pasta çok satılmıyor çok tüketilmeyen bişe }peynir eppek}gibi
lokanta da yemek ucuz tabiii..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar