Motosiklet Kıyafeleri

Arkadaslar bunları satan yerler bılıyorsanız yazarsanız tam takım bı kıyafet alacagım ankarada satan yerler varsa bılıyorsanız adreslerını yazarsanız sevınırım

Bi hatırlatma, Fuarı bekleyebilirsin, indirimli ürünler oluyor.

iyide ben ankaradayım :silent: ankarada olan bı fuar varmı varsa ne zaman bılıyormusun ( pek takıp etmem kusura bakma ) :silent:

yok ankarada fuar maalesef de, motor kıyafeti satabilecek bi yer görmüştüm ben yıldızda turan güneş blv'ının çankaya tarafındaki paralelinde giderken, msnde görüosun beni habire, bi ara sor detaylı tarif edim, önünde motorlar filan duruyo motorla ilgili d bi adı vardı dükkanın da tam hatırlayamadım. İnternetten de büyük markaların ankara bayilerinin adreslerine bakabilirsin onlar da mutlaka kıyafet satiolardır. Eski İstanbul yolunda Honda Bora'nın motorsiklet de satan ana bayii vardı yanlış hatırlamıyosam.

İstanbuşda çok yer var ama istersen sahibinden.com da istedigin şeyleri bulman mümkün Kullanıcı FATIHKILICLI ( 0 )
Adı FATIH KILIÇLI
Tel (iş) +90-212-2520482
Tel (cep) +90-535-2540874 bu adamı ara ne istersen bula bilirsin 9

arkadaşlar istanbulda bildiğiniz uygun bi yarvarsa bende alıcam adres veya telefon verirseniz sevinirim :rendeer:

ankarada bulbul deresınde moto-art ;ıstanbul yolu cıftlık kavsagında efe honda ,yıba carsısında baydar tıcaret ve ıkıncı el dusunuyorsan ıtfaye meydanında bır yer var bıldıklerım bunlar

Ankara yıba çarşısında ne ararsanız var arkadaşlar.Dışkapıda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar