Motosiklet Kazasi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun yaaaa cok üzüldüm.:salut: ..allah acıl şifalar versın...
o kacan surucuyede..... sollama benı ...............

Rabbim sifalar versin. İnsallah en kısa sürede de iyileşir. Kacan insan da sanırım o andaki panik ve telaştan ne yapacagını dusunemeden korkudan kacmıstır.
Ama ne olursa olsun böyle yapılmaması lazım. Umarım geri gelir ve arkadasımızın yanında olur. Yoksa vicdan azabı gerçekten agır birşey.

Forumdan Uzaklaştırıldı
O motosikletten sağ çıkabilmiş ya şükürler olsun ALLAH'a. O arkadan çarpıp kaçan şerefsize gelince ona okunacak tek dua var ! BEDDUA ! Bu kadar cani,acımasız,karaktersiz olamazlar ya .. !

bazı insanlar,elim varmıyo insan demeye ama,diyelim böyle bişeyi yapınca yani vurup kaçma işi kendini ben kurtuldum diyor,ama öyle degil işte sen iyi yaparsan iyilik bulursun,kötülük yaparsan da kötülük hiçbir kimsenin iyi veya kötü yaptıgı yanına kar kalmaz mutlaka karşılıgını alır,bunu unutmayalım

Arkadaşa acil şifalar. Allah korumuş
Motoru riskli kılan dikkatsiz ve dengesiz sürücüleri şu an motorcu arkadaşımızın yattığı yerde görmek dileğiyle diyorum.O zaman anlayacaklardır bu aletlerin riskinin ne kadar fazla olduğunu. O zaman anlayacaklar trafiğin ne denli tehlikeli birşey olduğunu.
Belki sizlere biraz sert gelecek fakat bu güzelim ülkeyi iğrençleştirip düzgün yaşayan insanların canlarına kasteden kişilerin şu an ki motorcu arkadaşımızın acısının en az 10 kat fazlasını hissetmesini istiyorum.
Hepinize kazasız belasız sürüşler. Allaha emanet olun.

gerçekten istanbul trafiğinde motorsiklet kullanmak çok güç öndeki aracı takip etmeken çok aynalardan gzümü hiç ayırmıyorum,arkadaki araçlar daha kötü ya,hele bide halk otobüsleri ve çöp arabaları hiç valla buldozer gbiler,motorsikletli arkadaşa çok geçmiş olsun...

Arkadaşımıza geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim. kazaya sebebiyet veren tip için bir şey diyemiyorum; hayvan desen hayvanlara hakaret olur, ne denebilir ki? aşağılık kompleksine sahip tipler, böyle 100-200 beygirlik araçların üstüne çıktığında sadece aracın beygir kısmıyla bütünleşip, insanlık tarafını arabanın dışında bırakıyor. İndir aşağı iki laf et... boş gaz yağı tenekesinden fazla sesinin çıkmadığını görürsünüz, Ehliyet alacak her kim ise; önce bi insanlık testinden geçirmek lazım. adam psikopat, akıl hastası ama ehliyet alabiliyor. olay tamamen ticarileşti.

şerefsizlikten başka birşey değil,,,insan değil hayvan bunlar..hayvan bile demek istemiyorum,,ufacık bir karıncanın bile dünyalar kadar faydası var..

allah kaza geciren arkadasimiza sifalar versin.carpan soforunde belasini::ranntign

inşallah önemli bir şeyi yoktur
ne yazıkki burası türkiye burda böle vur kaç taktiği hakim

arkadaş baya tahlihsiz bi kaza geçiriş allahtan şifa dilemekten başka elimizden bişey gelmiyor,şehirde çok maganda var bazıları kendilerini pistte zannedince böle saçma sapan sonuçlar yaratıyorlar,motorcunun günahı ne orda olmasımı, şans işte ama plaka alınsa bile cezası yok onun çektiği acıları yapan vatandaşa çektirebiliyormusun,başımdan bunun gibi bir çok olay geçti şans kurtuldum ve devamında kötü şeyler oldu şuda var, tek başınıza magandaları temizleyemezsiniz, ama olayın bu noktalara gelmesinin başka nedenleri var onları ortaya koyup konusmak gerekiyor, olan oldu magandaları ne yapıcaksın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar