Motosiklet Kazaları

Belki daha önce görmüşsünüzdür ama ben yine de paylaşmak istedim. Belki birisi burada, bunları izledikten videodakiler gibi bir duruma düşerse (ki Allah korusun) daha dikkatli olur diye ekliyorum. Allah kimseyi böyle olaylarla sınav etmesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bunları izledikçe motor alma hevesim kaçıyor ................. :]

Her biride eğitici bir video aslında başımıza neler geleceğini gösteriyor açık açık teşekkürler ...

teşekkürler paylaşım için :rendeer: ilk videodaki beyaz jeepin sahibi baya psikopat mış :sunny: Allah bizlere bulaştırmasın böylelerini :sunny:

son videoda 4.16 dk ki atv ile 7. dk daki arkadası tebrik ediyor basarıların devamını dliyorum :)

teşekkürler paylaşım için :rendeer: ilk videodaki beyaz jeepin sahibi baya psikopat mış :sunny: Allah bizlere bulaştırmasın böylelerini :sunny:

Benim öyle üzerime sürecek,çarpacak,düşürecek heee? Onu doğduğuna pişman ederim oracık da sıkarım ümüğünü valla :D Geçenler de artcı olarak arkadaşın motordaydım çarptı bize düştük. Kaçtı, yakaladık bi temiz sopa yedi :pr:

demekki motoru araba gibi kullanmak lazım kazaların çoğu motor yandan giderken olmuş kendi hataları ön kaldırma vs.. hariç olanlar tabi trafik tamamen durmuşsa yandan gitmekte bişey olmaz sanırım

bende 5.25deki amcayı tebrik ediyorum üstün başarısından ve cool'luğundan dolayı :mrgreen: ( son video )

videolar çoğunlukla 2012 yılına ait bu dikkatimi çekti.
bir de böyle videoları seyrettikçe insan trafiğe çıkmaya korkuyor sağına soluna bakmayan denyo çok piyasada

forumda motosikletten soğutacak kaza ve yaralanma videoları paylaşmak yasaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar