Motosiklet Kaskı Sığabilen Yan Çanta Tavsiyesi

Motosikleti
İki Teker Havada
Motosiklet yan çantalar genel olarak dardır
Acaba motosiklet kaskı yan çantaların içine sığabilen (aliminyum çanta) model var mıdır?

Motosikleti
D400
yan çantanın bu kadar derin olması bence iyi değil, o kadar geniş canta ile araba gibi olursunuz avantajınız kaybolur bence

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Artçı kaskı taşımak için mi düşünüyorsun yoksa bir yere park ettiğinde kendi kaskını elinde taşımamak için mi?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benim Kappa K33N'lere kapalı kask sığıyor. Bunun az daha büyük ağabeyleri Givi V35 ve V37'ye de sığıyor haliyle. Bu 3 çantanın şekli özel olduğu için motosikletinize uyumlu demirleri var ise dışarıya çok taşma yapmadan oldukça geniş bir depolama alanı sunuyorlar. Aşağıda benim DL650'nin üzerindeki K33N'lerin önden görünüşü var:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim Kappa K33N'lere kapalı kask sığıyor. Bunun az daha büyük ağabeyleri Givi V35 ve V37'ye de sığıyor haliyle. Bu 3 çantanın şekli özel olduğu için motosikletinize uyumlu demirleri var ise dışarıya çok taşma yapmadan oldukça geniş bir depolama alanı sunuyorlar. Aşağıda benim DL650'nin üzerindeki K33N'lerin önden görünüşü var:

hiç kask sığar mı diye denememiştim, şekil olarak senin yan çantalarla benimkiler benzer. bir ara deneyeyim. ama onları takınca zaten en ağır eşyaları onlara koyuyorum arka çanta boş kalıyor kaskı arka çantaya koyuyorum o zaman. arka çanta varken aklıma gelmemiş yan çantalara kask sığar mı diye bakmak.

Motosikleti
hiç kask sığar mı diye denememiştim, şekil olarak senin yan çantalarla benimkiler benzer. bir ara deneyeyim. ama onları takınca zaten en ağır eşyaları onlara koyuyorum arka çanta boş kalıyor kaskı arka çantaya koyuyorum o zaman. arka çanta varken aklıma gelmemiş yan çantalara kask sığar mı diye bakmak.
Seninkiler (V35) ile benimkilerin (K33N) kasası bire bir aynı, sadece kapaklar farklı. Benim kapaklar az daha düz ondan 2L kapasite farkı var. Seninkiler az daha bombeli ve derin.

Motosikleti
Seninkiler (V35) ile benimkilerin (K33N) kasası bire bir aynı, sadece kapaklar farklı. Benim kapaklar az daha düz ondan 2L kapasite farkı var. Seninkiler az daha bombeli ve derin.
o zaman benim çantalara çok daha rahat sığar. Ama uzun yolda dengeli olmaz gib geldi, zaten çantalar dolu oluyor. arka çantası olmayanların işine yarayablir ama.

Motosikleti
o zaman benim çantalara çok daha rahat sığar. Ama uzun yolda dengeli olmaz gib geldi, zaten çantalar dolu oluyor. arka çantası olmayanların işine yarayablir ama.
Kask dediğin 1,5kg falan, çantanın kendisi veya egzoz çok daha ağır :)

Motosikleti
Kask dediğin 1,5kg falan, çantanın kendisi veya egzoz çok daha ağır :)
işte kaskı koyduğum taraf hafif kalır o açıdan dengesiz olur dedim. Yani diğer yan çanta da dolu olunca iki yan çantayı eşit dolduruyorum, en ağır eşyaları arka çantaya değil yan çantalara koyuyorum ağırlık aşağıda olsun diye.
en son yan çantalarla çıktığımda çantalar kendileri dahil 11er kiloydular, arka çantanın yarısı boş gibi kalmıştı, sadece elimin altında olacak şeyleri koymuştum.

Motosikleti
işte kaskı koyduğum taraf hafif kalır o açıdan dengesiz olur dedim. Yani diğer yan çanta da dolu olunca iki yan çantayı eşit dolduruyorum, en ağır eşyaları arka çantaya değil yan çantalara koyuyorum ağırlık aşağıda olsun diye.
en son yan çantalarla çıktığımda çantalar kendileri dahil 11er kiloydular, arka çantanın yarısı boş gibi kalmıştı, sadece elimin altında olacak şeyleri koymuştum.
Evet benim de yan çantaya kask koymak aklıma gelmez açıkçası. Arka çanta varken. Arka çanta yoksa sırf içine kask koymak için yan çanta takılır mı emin olamadım, ben olsam takmam valla, kaskı yanımda taşırım.

Motosikleti
İki Teker Havada
Artçı kaskı taşımak için mi düşünüyorsun yoksa bir yere park ettiğinde kendi kaskını elinde taşımamak için mi?
Her ikiside
Full face kasklar sığsın kafi
Arka çanta yerine sadece yan çantalar olmalı
Arka çanta yerine kumaş kendim yapacağım çanta
Özel yapacağım sisibar ın arkasına bağlanacak

Yan çantalarda polisler ruhsata işli değil diye ceza kesmiyor
Arka çanta topcase varsa ceza kesiyor
Yan çantalar mış ceza yok
topcase yerine demirle bağlantısı olmayan kumaş çanta olunca kancalı
İşte o zaman polisler ceza kesemez

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Mardinli abiden rica et.
Yola-Ciktim-Mardine.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
İki Teker Havada
Mardinli abiden rica et.
Yola-Ciktim-Mardine.jpg
Foto görünmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

XL beden Full face kasklar sığıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar